pokoj_pred_svadbou_keepcalm-o-matic-co
  1. Nezabudnite rozchodiť svadobné topánky

Pokiaľ si chcete svadobnú zábavu užiť so všetkým, čo k tomu patrí a navyše pretancovať celú noc v pohode, urobte si láskavosť a zároveň si ušetrite nežiadanú bolesť – rozchoďte si nové topánky skôr, ako do nich vhupnete tesne pred sobášom.

Čítajte aj: Čo si obuť do svadobných topánok

svadobne_topanky_onewed.com
Zdroj obrázku: www.onewed.com
  1. Žiadne opaľovanie týždeň pred svadbou

Tak toto naozaj tesne pred svadbou nerobte. Sú totiž len dve možnosti – buď môžete skončiť ako rak alebo si pofarbíte svadobné šaty spôsobom, ktorý určite nechcete zdokumentovať na svadobných fotkách.

 

  1. Nečakajte so svadobnou manikúrou na poslednú chvíľu

Nie je nič frustrujúcejšie ako pohľad na pokazené nechty z dôvodu nedostatku času či vybavovania x vecí naraz s práve nalakovanými pazúrikmi.

 

  1. Nepodstupujte žiadne hĺbkové kozmetické procedúry

Vyhnite sa potenciálnej katastrofe priamo na tvári a stráňte sa všetkých fyzických či chemických zásahov do pokožky v čase, kedy už nie je žiadna reálna šanca, že sa zacelí. Nikdy nemôžete vedieť, ako sa vaša pokožka rozhodne zareagovať na novú kúru.

svadobna_kozmetika
Zdroj obrázku: Družička
  1. Neplánujte žiadne experimenty vo vašej beauty rutine

Určite chcete, aby vaša pokožka bezchybne žiarila na každej svadobnej fotografii, rovnako ako je tomu v bežné dni. Takže tesne pred dňom D radšej zostaňte verná zaužívaným skrášľovacím postupom, procedúram aj prípravkom. Testovanie nového make-upu či iných kozmetických zázrakov môže vyvolať nečakané alergické reakcie zvlášť v období zvýšeného stresového potenciálu.

Bude Vás zaujímať: Svadobné účesy a líčenie

 

  1. Nestrihajte, ani nefarbite si vlasy týždeň pred svadbou

Je všeobecne známe, že trvá zhruba týždeň, kým si váš nový účes zvykne na vašu hlavu a vy naň. Pokiaľ nechcete stráviť týždeň pred svadbou intenzívnymi návštevami kaderníckeho salónu z dôvodu podstupovania vlasovej záchrany, dajte si povedať a stráňte sa nožníc aj farbiacich zázrakov.

plesovy_uces_z_kratkych_vlasov
Zdroj obrázku: www.stylishwife.com

 

  1. Neangažujte sa v žiadnych skupinových športoch (to platí aj pre ženícha!)

Zlomeniny, odreniny, škrabance a pomliaždeniny definitívne neboli na zozname pozvaných hostí, preto sa zďaleka vyhýbajte akýmkoľvek kontaktným športom či adrenalínovým dobrodružstvám. Svadba vám poskytne dostatok adrenalínu aj bez toho. :-)

cvicenie_fitenfun.eu
Zdroj obrázku: www.fitenfun.eu
  1. Týždeň pred svadbou nezabúdajte na vyváženú stravu

Predsvadobný týždeň zaručene nie je tým pravým na začatie hladovky, ktorá vás nechá hladnou a podráždenou. Určite však ani nezajedajte svoje aktuálne pocity a stres. Dajte si pozor na vyváženú stravu a buďte šťastná a v pohode aj vo svadobný deň.

ako_byt_fit_paulsikkel.com
Zdroj obrázku: www.paulsikkel.com
  1. S alkoholom pred svadbou opatrne

Keďže oslavujete, pár glgov tu a tam vás nezabije, no s týmto naozaj opatrne. Alkohol sa totiž intenzívne, rýchlo a veľmi rád prejaví nielen na vašej nálade či bolesti hlavy na ďalší deň, ale aj začervenaní pleti, nepohodlnom žalúdku a v konečnom dôsledku aj na kilách.

 

  1. Týždeň pred svadbou nepodceňujte kvalitný spánok

Vaša svadba bude skvelá, ale zároveň vyčerpávajúca. Týždeň pred svadbou je preto určený aj na dostatočný oddych pred vzrušujúcim a náročným svadobným dňom. Využite to naplno a vyspite sa do svadobna :-).

pokoj_pred_svadbou_keepcalm-o-matic-co.uk
Zdroj obrázku: www.keepcalm-o-matic-co.uk
  1. Neriešte nepodstatné (ne)svadobné maličkosti

Najali ste si profesionálov z určitého dôvodu. Dôverujte im a verte, že vaše dôkladné svadobné plánovanie sa vyplatí aj so všetkým, čo príde po ňom. Bez dôvery k vybraným dodávateľom to ani neskúšajte. Iba ak by ste mali pasiu v stresovaní seba samej. :)