co_pod_svadobne_saty_elegantpark.com

Pančuškové variácie na svadbu v lete

Aj Vás trápi táto dilema obzvlášť, keď ortuť teplomera dosahuje rovníkové teploty? Nakoľko nielen, ale aj naše skutočné svadby sa odohrávajú v každom počasí, tiež riešime takéto prozaické veci, ktoré na prvý pohľad či počutie vyzerajú menej podstatné, no vedia deň poriadne znepríjemniť. Zvlášť, keď sa na nás lepia ešte aj tie vzdušné šaty, ktoré nám páni navlečení v košeliach, vestách a sakách v danej chvíli závidia viac ako čokoľvek iné :o). Pozreli sme sa teda pod závoj nevesty či presnejšie do družičkinej kabelky a dali dokopy možnosti, ktoré dnešná doba prináša, aby sme sa aj v tropických horúčavách cítili elegantne a príjemne zároveň. Čo si teda obuť do svadobných topánok v lete?

co_pod_svadobne_saty_elegantpark.com
Zdroj obrázku: www.elegantpark.com

Nazvite ich ako chcete, pančušky sú v podstate doplnkom nielen topánkovým, ale celého svadobného outfitu, ktorý v zime zahreje, no v lete je viac na oštaru. Spoločenská etiketa, ktorú zrejme nevymýšľali tak celkom iba ženy :o) , však prikazuje ich nosenie za každého počasia, teda aj na svadbu v lete. Ako sa s ňou popasovať? Vyberte si náhrady, ktoré vám najviac vyhovujú.

8 tipov do svadobných topánok na letnú svadbu

Silonky do svadobných topánok

Ak ste zástancom klasiky bez ohľadu na poveternostnú situáciu, v lete siahnite aspoň po ľahkých a vzdušných silonkách. Áno, sú aj také. Nestoja síce pár centov, ale nehýbu sa ani medzi lykrovo najdrahšími. Teraz spravím trošku reklamu značke Gatta (nie nadarmo sa volá mačka :o)), ktorá má materiálovo aj farebne skvelé kúsky aj na officovo biele nôžky, ktoré v nich vyzerajú konečne trošku farebne prirodzenejšie, dokonca ako by ich nebolo (pančúch, nie nôh :o)) a najlepšie je, že ich necítite a nelepí sa na ne žiadna sukňa (teda okrem tej cielene prilepenej špeci vecou :o)).

pancuchy_na_svadbu_thetightspot.com
Zdroj obrázku: www.thetightspot.com

Pokiaľ plánujete lycrové sťahovačky, myslite na to, že objem síce upravia, ale neodparia, teda potiť sa budete ešte viac ako pred ich zovretím. Obyčajné hrubé pichavé silonky radšej zďaleka obchádzajte skôr ako sa vám z nich vyhodí všeličo nežiadané. A pozornosť venujte aj farbe. Biela síce je farba nevesty, no telová predsa len vyzerá prirodzenejšie aj na fotkách odhaľujúcich nohu s podväzkom. Snehobiele pančušky prenechajte radšej malým družičkám, ktoré v nich vyzerajú rozkošne. Hoci hlavne ich je v teple rozumnejšie od etikety uchrániť.

Vyskúšajte aj: 10 farebných variácií pre svadobné topánky – 1.

Voľná päta a špička na silonkách do otvorených topánok

Zvolili ste za svadobné črievičky sandáliky s voľnou špičkou či pätou? Čo vtedy s etiketou? Našťastie doba nám pokročila a výrobcovia topánok prišli na to, že robiť sexy peep-toe topánky nestačí, že to chce aj niečo do nich. Lebo okrem toho, že statočne otlačia práve na vyrezanom prste, spevnené silonkové špičky v nich vyzerajú dosť nevhodne. A tak sú tu pančušky s voľnou špičkou či rovno prstami alebo naopak s vyrezanou pätou stvorené práve na tento účel – do otvorených topánok. Skvelý tip aj pre družičky a svadobné mamy, lebo hlavne spoločenské topánky zvyknú byť kadejako povykrajované.

pancusky_bez_spiciek_Belk.com
Zdroj obrázku: www.Belk.com

 

Vzdušné silonky v spreji do letných svadobných sandálikov

Skúšali ste? Dnes sa dá nástrek spraviť veru už na všeličo. Aj ako náhrada siloniek. Pokiaľ vám neprekáža cudzí povlak na tele, v týchto pančuškách sa veru nesparíte, nepočastujú vás rýchlikom a môžete ich nastriekať presne tam, kam potrebujete, teda napríklad len na lýtka, priehlavky či prsty. Sľubujú hodvábne jemnú pokožku, ktorú farebne zjednotia, čo je ich veľkou výhodou. No rovnako ako pri každom nástreku, aj tu pozor na otery, zošúchanie či ušpinenie oblečenia pri nadmernom potení.

pancuchy_v_spreji_my.shopping99.com
Zdroj obrázku: www.my.shopping99.com

 

Bude vás zaujímať: Vyberáme svadobné topánky

Samodržky pre nevesty

Trojštvrťové pančucháče s gumičkou na stehnách poznáme asi všetky. Raz ste ich určite skúšali aj vy. Ale asi len raz. Pod veľkou svadobnou sukňou sa zniesť dajú, dokonca sú príjemnejšie ako klasické pančušky po pás, ktoré zahrievajú o dosť väčšiu partiu tela a vďaka nim pri pohybe cítite príjemný vánok tam, kde už nesiahajú :o). No o tvarovaní postavy pod družičkovskými šatami tu nemôže byť ani myšlienky. Lebo samodržky sú z tých, ktoré sa rady prilepia, zarežú, vytvárajú nepríjemné tvary a zárezy (aj tam, kde nemajú z čoho), pod čo len trošku užšími šatami či priliehavejším materiálom statočne presvitajú, dokonca padajú až spadnú vo chvíli, keď to najmenej potrebujete :o). Takže hoci tie žiarivo biele samodržky z výkladu s úžasnou čipkou namiesto podväzku a zaručene držiacim lepiacim pásikom na stehne sú fakt bombové, osobne by som ich radšej prenechala tej figuríne.

samodrzky_figleaves.com
Zdroj obrázku: www.figleaves.com

 

Silonkové podkolienky do spoločenských topánok

Obdobnou sortou samodržiek sú podkolienky z čias starých mám. Pod dlhé šaty síce môžu byť efektívnejšie, ale to už môžete radšej siahnuť po inej možnosti, prípadne ísť v dlhých šatách naboso. Lebo práve podkolienky vám zaručia statočné puchnutie nôh v teple, nedajbože zvedavé kŕčové žily a verte-neverte, vyzúvať ich budete skôr ako vysoké topánky. Ak máte navyše rázporok, nikdy tento pančuškový variant nepoužívajte. Zaručene ho niekto odhalí či už pri sedení, chodení, tancovaní… A odhalené podkolienky naozaj nie sú zvodným kúskom dámskej bielizne, nech by boli akékoľvek úžasné.

podkolienky_silkies.com
Zdroj obrázku: www.silkies.com

 

Čítajte aj: 5 tipov ako vyberať svadobné topánky

Ťapky v spoločenských topánkach

Musím sa priznať, že tento kúsoček s veľkou hrčou pod chodidlom som nikdy neobľubovala, hoci z praktického hľadiska tiež má čosi do seba. Ťapky s pekným čipkovaným okrajom dokážu efektne doplniť jednoduché topánky, najlepšie však balerínky alebo otvoreno-prštekové letné topánočky, v spoločenských lodičkách sú dobré akurát proti ošúchaniu, hoci práve o to nám častokrát ide. Suma sumárum, pod dlhé svadobné či spoločenské šaty v podstate môže byť, pokiaľ však chcete hviezdiť ako družička či svadobná mamina v o čosi kratších šatách dobre si to premyslite.

svadobne_cipkovane_ponozky_pinterest.com
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

Obuté by sme teda boli, aby to však bolo kompletné, o letných doplnkoch do svadobných topánok čítajte nabudúce :o). Užívajte tropické svadobné leto v pohode, či už v pančuškách alebo bez nich :o).

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.