nevesta_s_druzickami

Ako všade, aj vo svadobnej oblasti sú trendy a trendy. Nie všetky je však nevyhnutné aplikovať, respektíve niektoré je vhodné radšej vylúčiť skôr ako vám pokazia zábavu. Aké sú aktuálne trendy, ktoré sa na svadbe 2016 oplatí oželieť?

 

nevesta_s_druzickami
Zdroj obrázku: www.jennifersmutek.com

Selfie tyč na svadbe? Radšej nie.

Skutočne potrebujete viac a ešte viac a hlavne stále? Sľúbte hlavne sebe, že si svadobný deň, či už je váš alebo vašej najlepšej priateľky, užijete v reály, nie v hľadáčiku.

 

Nabíjacie stanice na svadbe

Tieto miesta dobíjania energie na mobily, tablety a iné elektro zariadenia radšej vypustite zo zoznamu hneď na začiatku a skutočne si užite svadbu do posledného detailu offline. Technológie nemusia byť vždy len zlepšujúcimi, čím ďalej, tým viac prichádzame na to, že pôsobia deštrukčne. Na svadobnú atmosféru určite. Takže pri všetkej úcte, pokiaľ sa bez vášho vyžarujúceho miláčika pár hodín nezaobídete, na svadbu radšej nechoďte. Vyhnete sa tak nielen absťáku, ale aj nálepke neželaného hosťa.

 

svadobna_ulicka
Zdroj obrázku: www.planningitall.com

 

Zdieľanie svadby online v reálnom čase

Postupne si uvedomujeme vplyv a efekt médií a sietí rôzneho druhu na naše súkromie. Preto okamžité zdieľanie sobáša na sociálnych sieťach, fotografovania do mobilov a podobné obrad rušivé momentky budú na ústupe. Aspoň na ústupe z listu želaní mladomanželov. Ako hostia to rešpektujte a uvidíte, že si svadbu užijete oveľa viac ako neustálym cvakaním a zaznamenávaním deja pre budúce generácie.

 

Užite si svadbu aj v roku 2016 bez rušivých vplyvov. :-)