moderna_svadba

V čom ešte, okrem svadobnej výzdoby z trendovej časti 1, sa prejavia svadobné trendy 2016 na najbližšiu sezónu? Hoci práve dekorácie sú tým najviditeľnejším prejavom zmien looku, aj iné časti svadobnej oslavy majú svoje charakteristické znaky, ktoré sa môžu podľa tradícií zachovávať alebo podľa módy meniť. Je len na vás, či uprednostníte tradičnú alebo modernú svadbu.

svadobna_vyzdoba_stolov
Zdroj obrázku: www.weddingsbyela.com

 

  1. Žiadne nudné svadobné miesta

Ak si viac ako na top služby potrpíte na charakter priestoru, opustite zaužívané svadobné lokály a vyrazte za dobrodružstvom. Kamkoľvek. Vybrať si miesto, ktoré vás oboch spája, je stále in. A hoci rustik štýl nadobúda glamour look, pokiaľ vám obom viac sedí jeho prírodnejšie prevedenie, vôbec sa ho nemusíte vzdávať.

 

moderna_svadba
Zdroj obrázku: www.100layercake.com
  1. Svadobná recepcia v reštaurácii – stále in

Možno sa vám bude zdať, že tieto body sa navzájom vylučujú, no pokiaľ kladiete veľký dôraz na vysokú kvalitu jedla, renomovaná reštaurácia je rozhodne tým správnym miestom na svadobnú recepciu aj v roku 2016. Hoci catering na úrovni sa dnes dá zrealizovať kdekoľvek, správne á la minutky vynesené just in time z profi kuchyne sú v top kvalite len tam, kde majú na to vhodné zázemie. A tým sú jednoznačne kamenné lokály s profesionálne vybavenou kuchyňou a odborným personálom.

 

  1. Alternatívne servírované svadobné menu

A pri strave ešte zostaneme. Nakoľko vhodné svadobné menu predstavuje jednu zo základných podmienok uspokojenia svadobných hostí, aj tu sa ľady hýbu. Zahoďte tradície a pozerajte sa dopredu. Hydina, hovädzie či bravčové nie sú povinná jazda. Alternujte. Ponúknite možnosť výberu už na hlavné menu, servírujte na spoločných podnosoch a nechajte hostí obslúžiť sa vo vlastnej réžii. Hostia viac ako kedykoľvek predtým uprednostňujú vyskladať si svoje menu hoci aj na vašej svadbe. Keď im ponúknete túto možnosť, určite zabodujete. Zároveň tým posmelíte hostí k zapojeniu sa do diania a ku komunikácii so spolustolovníkmi.

Pokiaľ si trúfate na ešte viac odviazanú atmosféru, zakomponujte do vašej letnej slávnosti stánky s rôznym občerstvením a nezabúdajte pritom na ten hlavný – zmrzlinový. :-)

 

svadobne_menu
Zdroj obrázku: www.marketplaceweddings.com

 

svadobna_recepcia
Zdroj obrázku: www.perfectweddingguide.com

 

  1. Celovíkendová svadobná oslava

Či plánujete svadbu blízko domu alebo v zahraničí, prečo by ste sa mali obmedzovať len na jeden svadobný deň? Čo tak užiť si víkendovú svadobnú oslavu? Začať môžete predsvadobnou večerou – inak aj vhodný tip na zoznámenie rodín, pokiaľ vám to doteraz vzdialenosť alebo iné dôvody neumožňovali. Pokračovať svadobným dňom so zaujímavým programom je priam povinnou jazdou a dozvuky vo forme brunchu či obedu deň po, s priateľmi aj niekoľko dní po hlavnom svadobnom dni, nie je na zahodenie.

 

svadobne_foto_zhora
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

 

  1. Svadobné foto z vtáčej perspektívy

Toto skutočne pohne svadobnými fotografiami roku 2016. Okúzľujúca perspektíva zachytávajúca najúžasnejšie momenty a definitívne hlavný trhák svadobného albumu budú práve svadobné fotografie zaznamenané z výšky. Ale pozor na vec – zaznamenané svadobným fotografom, nie selfie tyčou, ktorej sa neviete vzdať :-).

Vybrali ste si? Alebo sa poberiete úplne iným smerom? Dajte nám vedieť v KOMENTÁROCH.

 

Inšpirované: www.marthastewartweddings.com / www.etcevents.com.au