Svadobna_cesta

Svadobná cesta je čerešničkou na torte každej svadby. Nie každý si ale môže dovoliť svadobnú cestu k moru či na iné lukratívne miesto, ako stvorené na spečatenie manželského zväzku. A prečo by ste mali míňať svoje ťažko našetrené peniaze na cestu do zahraničia, keď na Slovensku máme neskutočne krásne miesta ako stvorené na romantickú svadobnú cestu.

Svadobna_cesta
Zdroj_obrázku: www.theeverylastdetail.com

Svadobná cesta vo Vysokých Tatrách

Ak ste milovníkmi turistiky a prírody, určite si musíte naplánovať svadobnú cestu do Vysokých Tatier. Vysoké Tatry Vám ponúkajú nejednu romantickú scenériu. Ak sa ubytujete v tradičnej drevenici, zažijete nádych čias dávno minulých. Ak už svoju svadbu nebudete chcieť oslavovať v krásnej drevenici, určite si obujte svoje túlavé topánky a zájdite sa pozrieť na úžasné vodopády, ktoré sa vo Vysokých Tatrách nachádzajú. Odporúčame Vám impozantný Obrovský vodopád alebo Kmeťov vodopád, ktorý je najvyšší na Slovensku. Nie je nič romantickejšie ako sa objímať a bozkávať so svojou láskou pod malebným vodopádom. Výhľad z lanovky dodá Vašej svadobnej ceste to pravé orechové.

strbske_pleso_High_Tatras
Zdroj obrázku: www.slovakia.com

Svadobná cesta na Liptove

Ak nie ste vášnivým zástancom turizmu a dávate prednosť opaľovaniu a vode, máme aj pre Vás tip. Liptovská Mara alebo liptovské more je tu iba pre Vás. Na Liptovskej Mare zažijete pocit ako v Chorvátsku alebo Grécku, len s tým rozdielom že za to utratíte menej peňazí. Ak už budete v tejto mimoriadnej destinácii, určite si nezabudnite ísť pozrieť aj prvú vodnú elektráreň na Slovensku Čierny Váh, ktorá Vám svojou krásnou scenériou vyrazí dych a na svoju svadobnú cestu nikdy nezabudnete.

plaz_liptovska_mara
Zdroj obrázku: www.spoznajliptov.sk.

Svadobná cesta v Bojniciach

Ak nemáte radi ani turistiku, ani leňošenie pri vode, ale kultúra je Vašou druhou láskou, naplánujte si svoju svadobnú cestu v Trenčianskom kraji, kde budete mať možnosť zažiť nejeden kultúrny program. V tomto kraji musíte určite navštíviť mesto Bojnice, kde leží jeden z najromantickejších a najnavštevovanejších zámkov na Slovensku. Bojnický zámok si proste zamilujete na prvý pohľad a každý rok sa tam konajú rôzne kultúrne podujatia. Súčasťou Bojnického zámku je aj Zlatá sála, kde sa každoročne konajú aj sobášne obrady. V Trenčianskom kraji musíte určite vidieť aj Trenčiansky hrad, hrad Beckov či zrúcaniny Čachtického hradu.

Bojnicky_zamok
Zdroj obrázku: www.Impuls.sk