zrelaxovana nevesta

Ako iste viete, plánovanie svadby je dlhý a náročný proces, ktorý si vyžaduje veľa času, ešte viac peňazí a pevné nervy. Niektorí ľudia radi organizujú a vybavujú, preto zorganizovať svoj svadobný deň je pre nich zábava a relax, pre iných to je zase utrpenie, čo v konečnom dôsledku nemusí vyjsť vždy úspešne a váš svadobný deň sa môže neodvratne pokaziť. Aby ste sa tejto pohrome vyhli, dali sme dokopy 10 bodov, ktorým je lepšie vyvarovať sa. Veď takýto magický deň zažijete len raz za život, tak prečo si ho nevychutnať plnými dúškami?

zrelaxovana nevesta
Zdroj obrázku: www.ad2action.com

 

Týchto 10 bodov nerobte, aby ste si nezničili svadobný deň

 

1. Všetko pod kontrolou – ideálny spôsob ako si zničiť svadbu

Určite každá z vás chce mať svoj svadobný deň úplne tip top, preto sa snaží mať všetko pod kontrolou. Ako budú hostia sedieť, čo bude obsahovať svadobný stôl, čo budú robiť družičky, čo má fotiť fotograf. Toto všetko je proste na jednu osobu priveľa a keď si všetko zoberiete na svoje plecia, spadne to na vás ako lavína. Preto si zorganizujte len to najdôležitejšie a ostatné nechajte na profesionálov. Viete, ako sa hovorí: „neplánované akcie, najlepšie akcie.“

 

2. Umelá krása v každom svadobnom detaile vás položí ešte pred svadbou

Každá nevesta sa snaží o to, aby bol jej deň D dokonalý. Ale takéto ponáhľanie sa za dokonalosťou so sebou niekedy prináša situácie, ktoré sa na svadbu nehodia. Preto sa nesnažte, aby vaša svadba bola bezchybná, pretože práve toto snaženie so sebou prináša viac starostí, ako keď sa o to nesnažíte. Veď svadba bez spontánnych momentov, ktoré rozosmejú celú miestnosť, by nebola svadbou spomienkovou.

 

3. Príliš veľa snahy – ďalšia kvapka do pohára na zničenie svadby

Aj keď mnoho z vás chce na svoju svadbu preniesť to, čo vás a vášho budúceho manžela charakterizuje a chce si v rámci svojho voľného času na svadbu vyrobiť vlastné dekorácie či vlastné svadobné menu, nezabúdajte na to, že všetkého veľa škodí. V úsilí ušetriť peniaze na každej maličkosti s tým, že si to spravíte sami, to môžete prehnať a vaše úsilie môže vyjsť nazmar s tým, že to bude pôsobiť nevkusne. Preto, ak ste tvorivý pár, ktorý chce prispieť niečím zo svojej dielne, kľudne tak urobte, no určite nechajte niečo aj profesionálom, nech ste pred svojím svadobným dňom oddýchnutí a svieži.

svetelna_svadobna_dekoracia
Zdroj obrázku: www.burnettsboards.com

4. Lietanie mimo realitu sa nevypláca

Mnoho z vás si svoj svadobný deň predstavuje tak, ako to videlo v nejednom magazíne, kde bola vyfotená svadba obľúbenej celebrity. Nesnažte sa napodobniť vzhľad svadby vašej obľúbenej herečky či speváčky, takéto slávne svadby stoja omnoho viac peňazí, ako si len viete predstaviť. Preto stojte nohami na zemi a myslíte na to, že svadobný deň nie je váš posledný deň v živote a vy potrebujete peniaze aj na iné veci, ako je svadba.

 

5. Priatelia do určitej miery – rovnako môžu prispieť k narušeniu svadobného dňa

Hoci mnohé z vás máte veľa priateľov, ktorí sa niečomu venujú, či už je to fotografovanie alebo hudba, nedajte na dobré slovo svojich priateľov, že vám s tým pomôžu za oveľa menej peňazí ako profesionáli. V takýchto prípadoch sa váš kamarát nemusí dostaviť v určený deň na miesto, pretože sa mu môže naskytnúť lepšia príležitosť a vy ostanete bez dôležitej zložky dňa. Preto radšej investujte do profesionálov, ktorí vám za vaše peniaze dajú presne to, čo očakávate.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.