kvetinkove_jarne_cupcakes

Časť 1.

Hoci ste už videli množstvo svadobných detailov typu kriedové tabuľkové značky, farebné koktaily, milé dezerty či iné, aj tak si nemôžete pomôcť a stále si myslíte, že tieto drobnosti musíte zaručene mať aj vy na svojej svadbe. Aj keď vám niektorí ľudia budú hovoriť, že toto sa už dávno nenosí a nahovárať vás na iné smery, nedajte sa. Tieto prkotinky sú tak populárne jednoducho preto, že sú natoľko svadobne romantické, že ich všetci milujú. A ktorých pár svadobných detailov by ste zaručene nemali vynechať?

10 drobností, ktoré milujete

svadobne_dekoracie
Zdroj obrázku: Photo by Turner Creative

1. Foto box na svadbu

Foto boxy sa stali stálicami svadobných osláv. Od šarmantných ručne robených vintage boxov, po novšie digitálne možnosti, vaši hostia sa zaručene zabavia. Obávate sa, že drahé profi foto boxy budú mať len základné možnosti a vybavenie? Nebudú, máme to vyskúšané a v konečnom dôsledku, nikto neodolá maxi okuliarom, boa či fúzom na paličke.

2. Kriedové značky

Aj napriek tomu, že vaše družičky videli už množstvo variácií tabuliek typu: „vyberte si miesto, nie stranu“, neznamená to, že aj vaši príbuzní majú prehľad v tomto smere. Ak sa vám páči tento typ značenia, choďte do toho. Kriedové tabuľky sú skvele variabilné a rôznorodo využiteľné. Navyše, s invenčným kriedovým perom, ktorým sa píše o dosť pohodlnejšie ako s tradičnou kriedou, ich vytvoríte expresne a bez starostí.

 

svadobne_tabulky
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

3. Netradičné koktaily s kreatívnymi názvami

Určite ste už chutnali mnohé miešané záležitosti, no aj napriek tomu sú koktaily pekným spestrením hlavne letnej svadby v záhrade. Zabudnite pri nich na krkolomné názvy a vymyslite si svoje, kreatívne. Čo tak zahrnúť názov vašej obľúbenej dovolenkovej destinácie?

Čítajte aj: Samoobslužný koktailový bar na svadbu – Časť 1.

 

svadobne_cocktaily
Zdroj obrázku: www.weddingforward.com

4. Čipka, čipka, čipka

Ak sa uberáte štýlom rustikálnej svadobnej výzdoby alebo vám učarovala vintage svadba, je skutočne ťažké povedať nie čipke. Obaľte ňou rúčku svadobnej kytice, urobte z nej štóly na stoly hostí alebo ozdobte pozadie veľkého zasadacieho poriadku či rámu s fotkami. Iste, to všetko ste už predtým videli, no nie je to stále tak čipkovo očarujúce? :o)

svadobna_cipka
Zdroj obrázku: www.casareumbarato.co.br

 

5. Cupcakes na svadbe

Tieto sladké drobnosti môžu vyznievať len ako aktuálny módny trend, ale nevidíme jediný dôvod, prečo ich vynechať, keď sú jednoducho také milé a určite vyzerajú lepšie ako tradičné svadobné zákusky? Navyše, cup caky sú určite výhodnejšie ako mnohoposchodová svadobná torta a môžete sa pri nich realizovať oveľa viac čo sa príchutí a dizajnu týka. Ak sa neviete rozhodnúť pre pár príchutí, zvoľte cup caky a neobmedzujte sa.

 

kvetinkove_jarne_cupcakes
Zdroj obrazku: www.weddingomania.com

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.