zasnubne_fotenie

Ste zasnúbení a už máte za sebou nielen moment prekvapenia, ale aj romantické zásnubné fotenie na zvečnenie tejto dôležitej chvíle? Gratulujeme! Ak ste už stihli poslať niekoľko fotiek najbližším či rovno všetkým členom vašej rodiny, priateľkám i nepriateľom (pretože všetci ich potrebujú mať len pre seba), teraz pravdepodobne rozmýšľate, čo ďalej. S plánovaním svadby plány máme, tentokrát sa však zameriame konkrétne na zásnubné fotografie a ich využitie. Aby nezapadli prachom, mnohé páry ich používajú na svadobné oznámenia, no je aj mnoho ďalších možností, ako efektívne využiť snubné foto počas plánovania svadby. Tu je 5 tipov, ako vyťažiť zo zásnubných fotografií čo najviac.

zasnubne_fotenie
Zdroj obrázku: www.Weddbook.com

Čítajte aj: 10 tipov, čo si zobrať na svadobné fotenie? – časť 1.

Zásnubné foto a čo s nimi

1.Personalizované známky na svadobné oznámenia

Svadobné plánovanie vyžaduje aj posielanie poštou. Tak prečo z vašich zásielok nespraviť špeciálne zásielky? Predstavte si ten moment, keď obdržíte svadobné oznámenie či e-mail nielen s iniciálami, ale aj fotoznámkou odosielateľov. Ak ste sa zasnúbili počas dovolenky, môžete ich nalepiť aj na dovolenkové pohľadnice zasielané rodine a priateľom. Bude to ešte osobnejšie ako bežná poštová karta, ktoré sú dnes samy o sebe vzácne.

Čítajte aj: Svadobné oznámenie na zimnú svadbu

2. Požiadajte hostí o pár písomných rád do života

Máte radi hry? Čo tak zmeniť vaše fotky na puzzle? Na rozlúčkovej party alebo svadobnej recepcii požiadajte hostí o pár slov na rubovú stranu jednotlivých kúskov a vyskladajte si odporúčania do spoločného života. Zásnubno-svadobné puzzle nemusíte skladať len raz. Čo tak urobiť z toho každoročnú tradíciu pri oslave výročia?

svadobne_puzzle
Zdroj obrázku: www.cherryballart.com

3. Zabaľte sa do spomienok

Praktická deka či prikrývka s vašimi spoločnými fotkami romantické chvíle podčiarkne ešte viac. Vneste kúsok nehy aj do vašej obývačky a pripomínajte si jej dôležitosť zakaždým, keď dostanete chuť zabaliť sa do týchto spomienok.

4. Vytvorte obrázkovú knihu hostí

Fotokniha zásnubných fotografií znie síce dobre, no čo tak urobiť krok vpred a predpripraviť interaktívnu svadobnú knihu hostí s vašimi zásnubnými fotkami? Tradične s voľnou stránkou vhodnou na blahoželania, alebo netradične, s výberom top záberu a graficky znázornenými miestami na písanie.

svadobna_fotokniha_impuls
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

5. Darčeky pre hostí

Ozdobte vašimi fotkami darčeky pre hostí. Tajne dúfať, že niekto bude piť svoju každodennú kávu z hrnčeka s vaším zjavom je trochu mimo realitu, no jedlé či malé praktické detaily ako mini fľašky so šampanským, čokoládové pralinky, krabička zápaliek či voňavé mydielka môžu byť zábavnou formou využitia zásnubných fotiek bez toho, aby ste sa niekoho dotkli nevhodným spôsobom.