zasnuby

Máte na ruke úžasný nový kameň? Zrejme vám všetci gratulujú a vás čaká vzrušujúce obdobie svadobného plánovania, no zároveň aj množstvo povinností. Na výslní vášho nového vzťahového statusu môže byť jednoduché pošmyknúť sa na niektorých plánovacích aktivitách. Tu je 8 z nich, ktorým by ste sa mali vyvarovať hneď po zásnubách. Ak teda máte zásnuby v čerstvej pamäti, nechajte situáciu trochu ustáť a nasledovné kroky radšej podniknite s chladnejšou hlavou.

zasnuby
Zdroj obrázku:www.Mentalfloss.com

8     vecí, ktoré ihneď po zasnúbení nerobte!

 

1. Nepozývajte všetkých na svadobnú party

Hoci už viete, že vaša sestra bude hlavnou družičkou, nie je dôvod pýtať sa každého, koho počas dňa stretnete, či sa tiež zúčastní vašej svadobnej recepcie. Zvlášť, ak plánujete svadbu v dlhodobom časovom horizonte. Práve vtedy môžete s niektorými ľuďmi stratiť kontakt, prípadne sa môže stať čokoľvek iné. Navyše rýchle a vzrušujúce pozvanie môže hostí zmiasť a hoci si to zo svojho pohľadu nemôžu dovoliť, pri pohľade na vašu radosť a nadšenie nevedia povedať nie.

Bude vás zaujímať: Akých hostí pozvať na svadbu? 

 

2. Nemeňte FB status na „zasnúbená“ okamžite

Toto nie je stredná škola, váš zasnúbený status je verejný a oficiálny, aj keď svoj profil nepoužívate často. Hoci Facebookový update je skvelým spôsobom ako oznámiť túto novinku svetu, dokonca aj tej časti, s ktorou dlhodobo nie ste v aktívnom kontakte, urobiť tak ihneď v deň zásnub nie je práve najrozvážnejším riešením. Čo ak sa vaši najbližší dozvedia o vašich zásnubách z FB? Hoci žijeme online dobu plnú technológií, asi by predsa len bolo vhodné povedať im túto správu osobne.

 

3. Neplánujte svadbu expresne

Je niekoľko dôležitých vecí, na ktoré by ste mali myslieť hneď na začiatku. Napríklad termín a miesto vašej svadby. Ak si vyberiete niečo špeciálne či vysoko žiadané, určite je vhodné začať čo najskôr, no dohodnúť si stretnutia s dodávateľmi hneď na druhý deň po zásnubách, obzvlášť, ak ste obdržali prsteň pod vianočný stromček, nebude zrejme najvhodnejším plánom. Jednoducho si najskôr vychutnajte ten slávnostný odlesk na vašom prste, urobte si dôkladný spoločný layout a hlavne nič neuponáhľajte.

 Čítajte aj: Čas na plánovanie letnej svadby

 

4. Nezabúdajte na svoju polovičku

Ak ste roky snívali o tom, že raz budete na ľavom prstenníku nosiť vzácny snubný prsteň, teraz, keď je to realitou, je veľmi jednoduché skĺznuť do myšlienok vašej fantázie. Ale pamätajte, vaše zásnuby nie sú len o Vás – sú o vás dvoch. Vymeňte „ja“ za „my“ nielen v dialógoch, ale aj v konaní.

A ešte sme neskončili, pokračujeme čoskoro :) .

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.