sobas

Vaši svadobní hostia sú jednou z dosť dôležitých (sú)častí vášho veľkého dňa, veď práve bez nich by to nebola tá správna párty. Preto nie je na škodu zvážiť všetky alternatívy, ktoré im môžu váš deň spríjemniť. A hoci sme sa touto témou už zaoberali neraz, vždy sa dá niečo vylepšiť. Tu je ďalších 6 bodov, ktoré vám poradia, ako naplánovať svadbu, ktorá bude nezabudnuteľná nielen pre vás, ale aj pre vašich hostí.

 

6 dôvodov, vďaka ktorým sa vaša svadba hosťom zapáči

hostia_na_oslave
Zdroj obrázku: cupcakesandcutlery.com

1. Pohodlná svadobná preprava

Vaši hostia chcú s vami oslavovať, tak im to umožnite v plnej miere. Od jednoduchého príchodu na sobáš, až po bezpečný návrat domov. Hoci svadba mimo centra diania môže vyzerať ako mega romantická, z pohľadu transferov to nemusí byť vždy tak celkom ono. Ďalším kameňom úrazu môže byť parkovanie, na ktoré je tiež vhodné nezabudnúť, a teda neriešiť ho in medias res či pri príchode na sobáš. Dobrá rada znie – čím menej presunov, tým viac času na zábavu. :o)

Bude vás zaujímať:  Kedy si svadobní hostia vašu svadbu zapamätajú v dobrom?

 

2. Osobne osobitý svadobný obrad

Je dosť pravdepodobné, že vaši svadobní hostia sa počas svojho života zúčastnili viacerých sobášov, takže akýsi zbežný prehľad o nich majú. Ak chcete povstať z davu, pripravte sebe aj im jedinečnú ceremóniu  – vystihujúcu vás dvoch, presne na mieru vašim charakterom či spoločným vlastnostiam a plánom do budúcna. Či ju poznačíte výberom netradičného miesta, špecifickými dekoráciami, slávnostnou hudbou, netradičným príhovorom sobášiaceho alebo vlastnými vyznaniami, hostia určite ocenia niečo, čo im umožní spoznať vás ako pár lepšie. A na takomto sobáši sa zaručene nudiť nebudú :o).

sobas
Zdroj obrázku: Photo by The Nichols on Southern Weddings, via Lover.ly

3. Pripravení i na viz major

Svadobní hostia zaručene nebudú pripravení na extrémne horúčavy, dážď alebo prekvapivo mrazivý deň. Preto im pomôžte v takejto neočakávanej chvíli a poskytnite napríklad mini krém na opaľovanie, vejáre, dáždniky či deky, aby ste ich tak uchránili od poveternostných tragédií :o). A samozrejme, majte v zálohe plán B, ak chystáte svadbu v záhrade. Nemôžete predsa (nielen) ich nechať trpieť, ak vyššia moc zavelí inak.

Bude vás zaujímať: Svadobný dáždnik ako nevyhnutný doplnok

 

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.