planovanie_diety_nutrilea.com

Ak už viete, ako sa pripraviť a čo robiť pred skúškou svadobného menu, naštudujte si ešte, čo robiť počas nej – na čo konkrétne sa zamerať, aké otázky klásť a čo neopomenúť. Keď už viete ako na to a čo robiť na ochutnávke svadobného menu, môžete hravo vyraziť za degustačným zážitkom a užiť si ho naplno :o)

Počas ochutnávky svadobného menu

 1. Robte si fotky a poznámky

Nemusíte síce Instagramovať každé jedlo, ktoré ochutnáte, ale spraviť fotografiu vám neskôr pomôže spomenúť si, čo sa vám páčilo a čo nie, v štádiu rozhodovania, ktoré svadobné menu je pre vás to pravé.

planovanie_diety_nutrilea.com
Zdroj obrázku: nutrilea.com

2. Pýtajte sa

Napríklad – Mohli by sme doplniť viac omáčky? Mohli by ste to servírovať bez cibule a cesnaku? Sú to absolútne miestne otázky. Nehanbite sa preto položiť ich. Veď práve preto robíte ochutnávku, aby ste si vyjasnili chute, dochutenie a všetky ostatné detaily, ktoré by mohli vaše svadobné menu ovplyvniť.

3. Buďte otvorený, ale zdvorilý

Je v poriadku, keď cateringovému partnerovi poviete, čo sa vám pozdáva a čo nie. Ale nezabúdajte brať ohľad na to, že to, čo vám ponúka, je jeho vášňou, ktorú robí so svojím najlepším vedomím a svedomím, preto nie je na mieste degradovať jeho prácu. Ak vám jeho štýl varenia nevyhovuje vôbec, jednoducho sa rozlúčte včas. Bez zbytočných emócií. Je dobré uvedomiť si, že jeho rukopis nezmeníte, rovnako ako on vás nenahovorí na chute, ktoré vám nie sú po vôli. Takáto spolupráca by bola pre oboch trápením, preto je lepšie ukončiť ju hneď v úvode a poobzerať sa radšej o iných možnostiach, kde vám vyhovuje základ a doladiť treba len detaily.

 4. Riaďte sa pocitovo, no nezabúdajte myslieť :o)

Nechajte sa viesť svojimi chuťovými pohárikmi, no nerobte všetky rozhodnutia len nimi :o). Keď chcete, aby vaše svadobné menu bez pochýb chutilo skvele, je vhodné nechať si aj poradiť od profesionálov. Cateringový partner má určite množstvo skúseností z predchádzajúcich akcií, vďaka ktorým vám vie odporučiť, ktoré jedlá sa hodia do bufetu, lebo aj po čase státia sú stále čerstvé, ktoré naopak potrebujú okamžité servírovanie, inak strácajú na hodnote, čo môže byť pripravené vopred, čo ad hoc, len na teplo alebo aj na studeno…Preto sa rozprávajte, nestavajte si hlavu, ale nechajte si aj odporúčať.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.