vyzdoba_na _rodinnu_oslavu

Nakoľko svadba nie je jedinou slávnostnou udalosťou, ktorá väčšinu z nás v živote čaká, dnes sa zameriame na rodinné oslavy, ktoré nás sprevádzajú všetkých, dokonca viackrát do roka. A to je na tom to pekné, lebo oslavovať treba všetko, čo sa dá :-). A nakoniec, aj taká svadba je v podstate rodinnou oslavou, len vo väčšom. A pokiaľ nie, malá svadba môže nájsť inšpiráciu aj v rodinnej oslave akéhokoľvek typu.

A ako ich všetky spraviť zaujímavejšími a žiadanými? Tu je pár tipov, čo môžete vylepšiť, či chystáte detskú zábavu, tínedžerskú party, okrúhle jubileum alebo spomínanú malú svadbu.

napoje_na_rodinnu_oslavu
Zdroj obrázku: www.leyamarini.com
  1. Téma rodinnej oslavy

Pokiaľ plánovanie a prípravy rodinnej oslavy beriete vážne a idete na to do detailu, začnite zvolením témy. Tej následne môžete prispôsobiť všetky nasledujúce položky, čím získa vaša oslava naozaj štýlový charakter. Téma oslavy by prirodzene mala vychádzať z preferencií oslávenca, ktorý má nárok na výber ústredného motívu v každom veku. Pokiaľ má ísť o prekvapenie od začiatku do konca, môžete si ako pomôcku zvoliť jeho hobby, aktivity alebo jednoducho niečo, čo viete, že má rád. Len tak strieľať do neznáma či prispôsobovať rodinnú oslavu svojim predstavám sa nemusí vždy stretnúť s pochopením či záujmom obdarovaného.

Baby_welcom_ceremony
Zdroj obrázku: www.impuls.sk
  1. Vhodné miesto na rodinnú oslavu

Miesto oslavy dokáže samo o sebe zvolenú tému podčiarknuť viac ako dokonale. Alebo dokonca tému zvoliť, ak začínate plánovaním práve výberom miesta oslavy. Či budete oslavovať v rodinnej obývačke, na terase, záhrade, na chate či v obľúbenom podniku, miesto oslavy dodá vášmu večierku ten správny ráz. A pokiaľ ho ešte nemá, nič nie je stratené. Vhodná výzdoba totiž spraví svoje.

  1. Pozvánky na (detskú) party

Štýlová party si vyžaduje štýlové pozvanie, ktoré hostí správne navnadí už v samotnom úvode. Nemusíte kupovať rovno svadobné oznámenia či najmodernejšie trendy tlačovín. Peknú pozvánku na detskú party si môžete vyrobiť spolu s malým oslávencom aj doma a to aktuálne hand-made či vlastnými rukami. Ak máte po ruke počítačovo zdatného pomocníka, využite jeho zručnosti. S duchaplným krátkym textom a pár peknými obrázkami to bude otázkou kreatívnej chvíle, zato nezabudnuteľných spomienok.

pozvanka_na_detsku_party
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

 

Vyskúšajte aj: Ako naplánovať rodinnú oslavu k spokojnosti hostí?

  1. Dekorácie na rodinnú oslavu

Ak aj práve neorganizujete svadbu, zopár dekoratívnych drobností vašu rodinnú oslavu pozdvihne na vyšší level a zaručene navodí oslavnú atmosféru. A napokon, veď nielen svadby a Vianoce sú dôvodom na zdobenie. Aj narodeninová či iná oslava sú príležitosťou na spríjemnenie prostredia. Dnešný trh ponúka nepreberné množstvo dekorácií, no rovnako ako pri pozvánkach, ani pri výzdobe rodinnej oslavy sa fantázii medze nekladú.

Ak už sledujete nejakú spomínanú tému, okrem miesta oslavy ju práve výzdoba dokáže podčiarknuť i pozdvihnúť. A je to práve výzdoba, ktorá aj z obyčajného miesta urobí slávnostné.

 

 

vyzdoba_na _rodinnu_oslavu
Zdroj obrázku: www.stoneagle.blogspot.com

Pokračovanie nájdete tu: 9 tipov ako ozvláštniť rodinnú oslavu – časť 2 .

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.