Družičky oslavuju

Ste budúca nevesta a neviete sa dočkať organizovania svojej rozlúčky so slobodou? Veď povedzme si to na rovinu, nie je práve plánovanie tejto nezabudnuteľnej udalosti tá najvzrušujúcejšia vec (ak samozrejme neberieme do úvahy zasnúbenie a samotnú svadbu)?

Komu sa predsa nepáči predstava víkendu plného šampanského a tých: čo sa stane v… , spomienok?

Že sa nebude tá vaša rozlúčka odohrávať v Las Vegas ako to už býva v amerických filmoch? Nezúfajte, ponúkame vám tipy a návod ako tú najlepšiu rozlúčku zvládnete naplánovať i u nás na Slovensku a užiť si tak posledné chvíle ‘‘slobody‘‘ so svojimi najbližšími kamarátkami.

Družičky oslavuju
Zdroj obrázku: Clane Gessel Photography
  1. Vyberte si miesto rozlúčky so slobodou

Ste dobrodružný typ a rady by ste strávili svoju rozlúčku niekde na horách, alebo by ste uprednostnili privítať hostí u vás doma? Rozhodnite sa podľa seba, je to predsa len o vás!

  1. Téma rozlúčkovej párty pre nevestu

Sem môžu patriť napríklad personalizované tričká, stuhy, alebo predpísaný dress code, ktorý by mala dodržať každá z vašich kamarátok. Predstavivosti sa medze nekladú :o).

  1. Vytvorte plán akcie rozlúčka so slobodou

Rozhodli ste sa pre celovíkendový výlet? Vo svojom pláne zahrňte všetky reštaurácie alebo bary, ktoré máte v pláne navštíviť a nezabudnite zahrnúť aj informácie o sprievodnom programe, ubytovaní alebo doprave.

  1. Pozvite hostí na rozlúčkovú párty

Tradíciou je, že rozlúčky so slobodou sa zúčastňujú väčšinou družičky a najbližšie priateľky nevesty. Aj tu však často platí pravidlo: Menej je niekedy viac a tak niekedy práve v tom najužšom kruhu svojich blízkych zažijete tie najkrajšie chvíle.

Ak ste budúca nevesta a čítate tento článok, možno ste si pri predstave plánovania vašej rozlúčky hlboko vzdychli a rozbolela vás hlava pri pomyslení ďalšieho plánovania.

Nezúfajte však a prenechajte plánovanie rozlúčky vaším družičkám. Práve tie vás dokonalo poznajú a v mnohých prípadoch práve rozlúčky naplánované niekým iným bývajú tými najlepšími.

Družicky v posteli
Zdroj obrázku: Pinterest

 

Rozlúčka so slobodou – tipy na program

Na záver pripájame zopár nápadov, ktorými sa môžete inšpirovať:

  1. Hodina varenia – Výborný spôsob ako sa priučiť niečomu novému pod vedením osobného kuchára. A čo viac, po hodine môžete s kamarátkami ochutnať vaše chutné výtvory.
  1. Súkromná plavba loďou – Netradičná, no zaujímavá voľba, ktorú je možné skombinovať napríklad so slávnostnou večerou.
  1. Klasická ‘‘girls‘ night out‘‘ – Vyrazte s kamarátkami do vášho obľúbeného baru alebo disko klubu – táto možnosť je veľmi populárna medzi nastávajúcimi nevestami a zaručene pri nej zažijete kopu skvelých zážitkov.
  1. Vínna cesta – Nekonečné ochutnávky vína a spoznávanie okolitých krás prírody – čo viac si priať?
  1. Víkend v kúpeľoch – Existuje snáď niečo lepšie ako byť rozmaznávaná počas procedúr užívajúc si horúce termálne pramene, sauny či masáže v tej najlepšej spoločnosti?
darčeky pre družičky - male sampanske
Zdroj obrázku: Pinterest

Toto bolo zopár tipov od nás z Družičky. Nech sa však rozhodnete stráviť vašu rozlúčku so slobodou akokoľvek, nezabúdajte, že to má byť vždy o vás a že tá najväčšia podstata je stráviť kvalitný čas v kruhu vašich najbližších priateliek a vytvoriť si nezabudnuteľné spomienky, na ktoré budete môcť navždy (dúfajme aj rady) spomínať.

Ak máte nejaké zábavné príhody z rozlúčok so slobodou alebo originálne nápady, budeme rady, ak sa s nami podelíte v komentároch.