santorini

Všetok zhon zo svadby pomaly opadol a vy rozmýšľate nad tým, kam sa vybrať na svadobnú cestu? Predstavíme vám tie momentálne naj trendy miesta, kam sa môžete vybrať s vašou polovičkou a užiť si tak spoločné chvíle plné oddychu a romantiky.

Santorini

Ako prvé predstavujeme očarujúce Santorini (jeden z gréckych ostrovov). Svojou nezameniteľnou scenériou priam vyráža dych. Práve tu môžete stráviť svoje chvíle vo dvojici počas prechádzok popri typických bielych budovách s výhľadom na skalnaté útesy, alebo plávaním v Egejskom mori. Ba čo viac, počas večerov si môžete pochutnať i na chutných a čerstvých domácich morských plodoch.

santorini
Zdroj obrázku : Gypsea Lust

Toskánsko

Ste milovníkmi dobrého vína, piesočnatých pláží a talianskeho jedla? Potom je práve Toskánsko tá pravá destinácia pre vás. Strávte svoje spoločné chvíle ochutnávkami lokálnych vín a preskúmajte i pôvabné malé mestečká predtým, ako si vychutnáte chutné domáce jedlá pripravené z cestovín.

Benátky

Určite ste si i vy predstavili, ako sa plavíte s vašou drahou polovičkou po čarovných kanáloch Benátok. Načúvate piesňam miestneho gondoliéra a vo vlasoch cítite jemný vánok. Počas dňa môžete v tomto jedinečnom meste navštíviť množstvo ikonických pamiatok a počas večera okúsiť pravú taliansku atmosféru mesta postaveného na vode.

 

benátky
Zdroj obrázku: RilindH / Getty Images

Paríž

Stará dobrá klasika, ktorá určite napadne každému ako jedna z najčastejšie navštevovaných destinácií zaľúbenými pármi. Každý, kto navštívil Paríž určite dobre pozná čaro malých kaviarní s chutným francúzskym vínom. Práve tie dokonalo zapadajú do romantickej atmosféry medových týždňov. Paríž takisto ponúka množstvo možností ubytovania a i tí náročnejší si rozhodne prídu na svoje.

Vysoké Tatry

Patríte k aktívnym párom a k milovníkom hôr a krásnej prírody? V tom prípade nemusíte chodiť ďaleko! Užite si romantické chvíle vo dvojici na Slovensku. Vysoké Tatry vám ponúknu množstvo krásnych možností na turistiku, možnosť navštíviť čarovné plesá, veľa zaujímavých atrakcií, či poobedný relax v hotelovom Spa s krásnym výhľadom na hory.

 

https://www.trover.com/d/1fmDr-štrbské-pleso-vysoké-tatry-slovakia
Zdroj obrázku: https://www.trover.com/d/1fmDr-štrbské-pleso-vysoké-tatry-slovakia

Tak čo, už viete kam sa vybrať na svadobnú cestu vašich snov? Veríme, že vás naše tipy inšpirovali a že vaša svadobná cesta bude rozprávková a hlavne podľa vašich predstáv (nech sa už rozhodnete pre hocijakú destináciu).