Vo svadobný deň buďte skutočne pravou rukou nevesty. Veď preto vás honorovala do funkcie družičky. Vo svadobný deň sa z družičky stáva dvorná dáma. A jej miesto je vždy po boku nevesty.  Okrem držania mobilu na uchu sa držte hlavne v jej blízkosti a pomôžte so všetkým potrebným.

Obliekanie šiat v rámci povinností družičky

Keď ste neveste pomohli vybrať tie pravé šaty, pomôžte jej aj dostať sa do nich vo svadobný deň. Zároveň buďte vždy nablízku, keď ich potrebuje napraviť, pritiahnuť, povoliť…

Družička
Zdroj obrázku: www.Impuls.sk

Fotografovanie a asistencia družičky

Fotiť družička nemusí :o), no nosiť so sebou potrebné drobnosti, upravovať šaty, účes a make up, na to sa určite počas fotografovania zíde.

Pierka pre svadobných hostí od družičky

Družička ich nielen zaobstará, ale aj popripína hosťom.

Družičky, zasypte nevestu lupeňmi ruží

Alebo čímkoľvek vhodným pri východe z kostola či obradnej siene.

Vyskúšajte aj: V úlohe družičky

Gratulačné kytice a dary a pomoc družičky

Pri gratuláciách buďte na blízku a postarajte sa, aby nevesta nemusela prijímať dary s plnými rukami. Zavolajte si na pomoc aj ďalšie družičky či slečny.

Program pre hostí v kompetencii družičky

Či už pred alebo počas svadobného dňa alebo večera, družička sa môže zhostiť aj programu pre hostí. Večer to môžu byť rôzne súťaže a hry, pri ktorých si môže na pomoc zavolať družbov či iných svadobných hostí.

Profi_banner_dlhy

Ostatné podľa želania nevesty

Keďže družička je počas celého svadobného dňa vílou plniacou priania princeznej, umožnite neveste užiť si tento deň dokonale. Určite sa vám odvďačí.

Nechajte si pomôcť: Pomocníci družičky

 

Tip vašej Družičky:

Pokiaľ uvedené povinnosti budete považovať za príjemnosti, verte, že si prípravy užijete spolu s nevestou. Vždy je to o uhle pohľadu. Takže milé družičky, myslite pozitívne a hor sa do plánovania. Ak by ste však predsa len potrebovali s niečím pomôcť, kľudne sa môžete obrátiť na vašu profesionálnu kamarátku, ktorá už niečo o organizovaní vie. Rada vám poradí, pomôže a odporučí a vaša nevesta o tom vôbec nemusí vedieť :o).