Ako si užiť funkciu družičky?

Keď sme spomínali povinnosti družičky, bolo ich skutočne dosť. Ako pri tom všetkom stihnúť vyzerať dobre a usmievať sa? Nie je to nemožné, chce to len trošku cviku:o). A keďže som vaša družička, poradím vám ako na to

Plánujte, delegujte a nezabúdajte na seba. To sú 3 základné pravidlá, ktoré vám pomôžu zvládnuť všetko potrebné a zároveň stihnúť účes, make up, sprchu, nahodiť sa do gala a vítať hostí s úsmevom. Samozrejme bez pozitívneho myslenia to nepôjde, takže myslite na to, že si to užívate spolu s nevestou.

Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Vyskúšajte aj ako byť: V úlohe družičky

Pomocníci družičky

Na úvod si urobte plán, kde, kedy, čo a ako bude prebiehať. Následne rozdeľte úlohy a zavolajte si na pomoc napríklad nasledovných pomocníkov:

Ostatné družičky

Poverte ich pripínaním pierok či zbieraním kytíc pri gratuláciách alebo začepčením nevesty o polnoci.

Malé družičky

Tieto môžete zamestnať rozhadzovaním lupienkov pred alebo po obrade, nesením vlečky pred oltár či rozdávaním darčekov hosťom.

Deti na svadbe - družičky na sobáši
Zdroj obrázku: www.Jasmine-star.com

Družbovia

Radi navigujú hostí kam treba, odnesú dary či pripravia program. Občas aj unesú nevestu :o).

Profesionálna družička alebo svadobný koordinátor

Ak potrebujete pomoc, požiadajte o ňu. Objednajte si profesionálnu družičku len na svadobný deň a všetko zvládnete s nadhľadom. Zároveň sa budete môcť naplno venovať len neveste a svadbu si zaručene užijete.

Profi_banner_dlhy

Vyskúšajte: Povinnosti družičky počas svadby

 

Tip vašej družičky:

Myslite na to, že nemusíte všetko urobiť sama. Nikto to od vás nežiada. Ide o to, aby všetko fungovalo ako má. A to bude aj s pomocou vašich pomocníkov. Žiadna nevesta určite netúži po unaháňanej, vystresovanej družičke, ktorá sa nestihla ani poriadne prezliecť a svojím unaveným výzorom kazí svadobné fotografie. To spravíte lepšie, ak si dáte poradiť a pomôcť od profi družičky :o).