Yoora originalne svadobne saty

Chystali sme sa ako na svadbu, ušlo to ako svadba a nám zostáva už len konštatovať, že pokiaľ ste nestihli, ponúkame vám aspoň niekoľko našich postrehov z prvého pera.

Najväčší svadobný veľtrh 2019 sa konal 08. – 09.02.2019 opäť na Inchebe. A nakoľko svadby s peknou vizážou súvisia viac ako úzko, posledné roky sa svadobný veľtrh koná spolu s výstavou Interbeauty a inak tomu nebolo ani teraz. 132 svadobných vystavovateľov doplnilo 37 skrášľovacích stánkov a 10 850 návštevníkov si tak prišlo na svoje rovno na dvoch podujatiach pod jednou strechou.

Pokiaľ vás však viac ako čísla zaujíma to, čo sa ukrývalo za nimi, ponúkame vám náš uhol pohľadu.

 

Čo nás na svadobnom veľtrhu zaujalo v roku 2019?

Originálne svadobné šaty z dielne Yoora

Zuzka Kedroňová, mladá slovenská módna návrhárka, je optimizmom sršiaca osôbka plná úžasných nápadov a inšpirácií, ktoré pretvára do nádherných slávnostných kreácií. V synergii s eko materiálmi  a jej jemnocitom z toho nemôže vzísť nič iné ako famózne svadobné šaty, ktoré sú vskutku jedinečné. Veď posúďte samy.

Yoora studio, Memo Agency, Incheba 2019

Yoora originalne svadobne saty

Klobúky pre svadobné mamy a iné dámy

Tak tu som si veru zgustla aj ja. Lebo klobúky v akomkoľvek prevedení sú mojou slabosťou. Výstavné kúsky od spoločnosti  LK Klobučníctvo z Nitry boli jednoducho famózne. A pokiaľ by ste chceli byť fascinujúcou nevestou, fascinátory v ich podaní ju z vás zaručene spravia.

Klobuky na svadbu Klobucnictvo Nitra

Klobuk pre svadobnu mamu klobucnictvo Nitra

Obrúčky so slnečnou sústavou

Už ste o takých počuli? Takéto hviezdne kreácie môžete hrdo nosiť na vašom prste aj vy. Spoločnosť  Helioring  ich pripravuje podľa aktuálneho rozmiestnenia planét v deň vašej svadby. Ktorá tak bude nielen rozprávkovo romantická, ale aj hviezdna :o). Veď mať vesmír ukrytý v prsteni, to musí byť láska na celý život.

Svadobné manžety a iné doplnky

Manžetka nás prekvapuje už niekoľko rokov svojou nápaditosťou v oblasti svadobných doplnkov pre pánov, ale aj dámy. Od manžetových gombíkov, cez zátky do fľaše, háčiky na a zrkadielka do kabelky…všetko v rovnakom alebo personalizovanom dizajne, aby ste si mohli svoju svadbu vyladiť do najmenšieho detailu. Lebo veď svadba je práve o ňom :o). svadobne manzety 2019

 

Art Cakes – kreatívne torty nielen na svadbu

Nádherné moderné aj rozprávkovo-tradičné kreácie obalené nielen v marcipáne dokáže vykúzliť Petra Tóthová z cukrárskej dielne s príznačným názvom Art Cakes. Cukrárstvo povýšené na umenie v jej prevedení ponúka skutočné umelecké diela na oslavy rôzneho druhu.

Art cakes Petra Tothova Incheba 2019

Art cakes Petra Tothova Svadobny veltrh 2019

Zmrzlina na svadbu – čerstvo zrolovaná

Ak plánujete letnú svadbu alebo vás jednoducho láka niečo osviežujúce, vyskúšajte zmrzlinové rolky v podaní Fresh & Roll. Namiešané podľa vašej chuti svojou rolovacou prípravou zároveň urobia malé gastro predstavenie pre hostí. Zaradiť ich do programu na vašu svadobnú party preto môže byť dobrý nápad.

Fresh and Roll zmrzlina na svadbu na mieru

Fresh and Roll zmrzlina na svadbu Incheba 2019

Fotokaravan na svadbu či rodinnú oslavu

Pokiaľ vás nezaujali v poslednej dobe dosť preferované fotoboxy, táto búdka je zaručene iná. Fotokaravan v retro štýle a vybavení je prispôsobený na svadobné fotenie, prípadne inú rodinnú oslavu či firemnú garden party a mať ho môžete skutočne kdekoľvek na Slovensku. Stačí ho tam pritiahnuť.

fotokaravan na svadbu veltrh 2019

Marriage Guide – váš svadobný sprievodca

Magazín plný svadobných informácií, typov, dodávateľov a všetkého, čo na plánovanie svadby vo vlastnej réžii potrebujete, je po úspechoch na českom svadobnom trhu aj u nás. Viac si o ňom povieme už čoskoro v plánovanom rozhovore. Zatiaľ len toľko, že aj po viacerých aktívnych rokoch vo svadobnej brandži som si v ňom niekoľko príjemných spestrení našla aj ja.

Svadba na Palmovej riviére

Novinka v podaní agentúry Impuls z Bojníc tentokrát smeruje z Ríma mierne na severo-východ, aby vám ponúkla svadbu na talianskom pobreží. Romantická lokalita medzi Anconou a Pescarou niečo poniže San Marina, vo výškach Chorvátskej Makarskej riviéry sa pýši pieskovými plážami, palmami, skvelým podnebím, historickými mestečkami a neopakovateľnou talianskou atmosférou, ktorú jednoducho treba zažiť a vychutnať si do posledného detailu. Nakoniec, Taliani vám inak ani nedovolia :o).

Ale samozrejme aj svadba v Ríme je stále aktuálna :o).

Svadba v Rime Incheba 2019

svadba na Palmovej riviere Taliansko Impuls

Svadobné fotky, ktoré si zapamätáte – Memo Photo Agency

Presne také, aké majú byť. Plné emócií, nezabudnuteľných okamihov a často aj tých, ktoré vy ako hlavní aktéri či ctení svadobní hostia, nestihnete postrehnúť. Matt Rybanský a jeho foto tím tradične predvádzajú len to najlepšie a to nielen na slovenských svadbách. Ich pikoška z poslednej sezóny bola Svadba v Benátkach, ktorá veru dostala aj mňa. A poskytli foto aj pre náš článok :o). Tešíme sa a Ďakujeme.

 

Toľko teda naše malé postrehy z najväčšieho svadobného veľtrhu. Ak ste sa zúčastnili, dajte nám vedieť o tých vašich v KOMENTÁROCH.

A samozrejme boli aj svadobné oznámenia, obrúčky, šaty, kvety, výzdoby, prehliadky a hudobníci a nechýbal ani skvelý moderátor Richard Vrablec, ktorý celým programom na móle sprevádzal tradične charizmaticky :o).

Celé podujatie sa uskutočnilo pod taktovkou Štúdia Škerák, ktoré má v organizovaní svadobných veľtrhov a nielen tých, dlhoročné skúsenosti. A tu manželia Littmanovci zďaleka nekončia. Šnúru svadobných impulzov na svadobnú sezónu 2019 týmto len začali rozmotávať. Najbližšie sa môžete inšpirovať v Banskej Bystrici a nielen tam. Takže, pokiaľ ste Inchebu nestihli, nezúfajte a plánujte s www.svadobnyveltrh.sk .

Zatiaľ

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.