svadba v case korony

Aj vám aktuálna situácia zmarila plány na Váš Veľký deň? Pokiaľ ste plánovali svadbu vo vlastnej réžii, pravdepodobne viete, čo všetko obnáša zmena termínu. Ak ste s plánovaním ešte nezačali, no práve máte časopriestor nad tým uvažovať, skúste sa zamyslieť, čo bude pre vás výhodnejšie.

S čím pomôže svadobná agentúra pri nečakaných okolnostiach či nevyhnutných zmenách? Koľko vás to bude stáť? Bude zmena termínu možná? Tieto a mnohé iné otázky vás totiž neminú a je lepšie byť na ne pripravení vopred. Takže, v čom vám dokáže svadobná agentúra pomôcť, čo uľahčiť a ako prekonať túto korona svadobnú krízu?

  1. Nájsť nový vhodný termín

Termínom to začína, no zďaleka nekončí. Práve naopak. Spúšťa sa nová vlna obvolávania rodiny, hostí, dodávateľov, možno aj miest.

  1. Preložiť zazmluvnených dodávateľov a služby

Preverovanie nových voľných možností, variácií a kombinácií je práca na plný úväzok. Nedáte to za jeden večer, niekedy nie ani za týždeň. Rozohrávate totiž nanovo celú šachovú partiu. Že polovica z pôvodných svadobných dodávateľov či služieb na váš nový termín k dispozícii nebude? To je nielen možné, ale aj viac ako pravdepodobné.

planovanie_svadby_po_svojom
Zdroj obrázku: www.dottyvintageweddings.co.uk
  1. Nahradiť adekvátnych dodávateľov

V prípade, že by niektorí dodávatelia mali váš nový termín obsadený, svadobná agentúra má v zálohe ďalších overených. Dlhoročné skúsenosti a spolupráce jej umožňujú reagovať promptnejšie a hlavne, stále overene a zodpovedne. Pokiaľ na to idete sami, v podstate opäť plánujete svadbu od 0.

  1. Eliminovať možné straty

Na základe dobrých dlhoročných spoluprác s dodávateľmi sa im spoločne podarí znížiť straty pre vás aj pre nich. Nie každý dodávateľ vám vráti zálohu v plnej výške na prvýkrát. Po xy rokoch dobrej spolupráce s agentúrou je táto pravdepodobnosť o dosť vyššia.

  1. Poradiť a ukľudniť

Áno, stres náš každodenný v obdobiach krízy či nečakaných zvratov neúprosne naberá na objeme. A aj na to je tu svadobná agentúra. Zoberie z vás ten najťažší balvan, ktorý na svojich pleciach vláči statočne až do samého konca. A verte tomu, že ukľudňovať xy neviest v jednom období nie je jednoduché ani pre ňu. Pre vás to však môže mať cenu pohody na nezaplatenie.