etiketa družičky

Byť družičkou je veľká vec a pocta. Ak si vás budúca nevesta vyberie za svoju družičku, svedčí to o tom, že má vo vás nekonečnú dôveru. A že ste pre ňu naozaj výnimočným človekom, ktorého chce mať po svojom boku v tento výnimočný deň. Nie je to ľahká úloha, preto vám prinášame rady, ako by mala vyzerať etiketa družičky, aby ste túto úlohu zvládli čo najlepším spôsobom.

Je dôležité , aby ste si uvedomili, že v tento deň nesmiete myslieť len na seba. Miestami sa musíte obetovať pre pohodlie nevesty. A zároveň by ste sa mali po celý deň snažiť aby vaša najlepšia kamarátka bola šťastná a všetko na svadobnej hostine klapalo ako má.  Dodržujte nasledovné rady a určite sa vám etiketa družičky podarí dodržať.

Skúste uprednostniť nevestu pred vašimi potrebami

Vo väčšine prípadov je na svadbe viac ako jedna družička, a preto nikdy na túto úlohu nebudete sama. To môže znamenať menej starostí, no zároveň to môže spôsobiť i konflikty. Vašou úlohou je postarať sa o to, aby ste priateľsky vychádzala i so všetkými ostatnými družičkami. V prípade, že nastane situácia, že jednu z osôb nemusíte, v tento deň vaše spory odložte. Buďte tímovým hráčom a snažte sa spolupracovať ako najlepšie viete.

Etiketa družičky si vyžaduje úprimnosť

Ak sa budúca nevesta rozhodne, že práve vy budete jej družičkou, už od prvého kroku očakáva úprimnú podporu. Budete jej pravou rukou a častokrát bude očakávať, že jej poradíte pri rozhodovaní. Voľte vždy úprimnú cestu. Vždy povedzte vašej kamarátke váš úprimný názor, či už v pozitívnom alebo negatívnom smere. Určite to ocení, keď to urobíte jemným a taktným spôsobom.

Ukážte jej vašu lojalitu

Bez ohľadu na to, čo sa deje, vaša lojalita patrí neveste. Pomôžte jej urobiť zásadné rozhodnutia pre jej dokonalú svadbu. Možno nebudete úplne súhlasiť s jej plánmi, musíte si však uvedomiť, že je to jej svadba, nie vaša. Buďte k dispozícii, aby ste jej pomohli a buďte trpezlivá pri každom jej rozhodnutí a na každom jej kroku.

družičky

Predvídajte nevestine potreby

Jednou z najdôležitejších povinností družičky je poznať potreby nevesty. Je pravdepodobné, že ste si s nevestou dosť blízke, takže už máte nejaký prehľad o jej osobnosti a o tom, čo chce. Čo najviac predvídajte jej potreby a buďte ochotné jej akýmkoľvek spôsobom pomáhať. Ak si nie ste niečím istá, jednoducho ju požiadajte o vysvetlenie a snažte sa ukorigovať celý proces svadby najjednoduchším spôsobom.

Byť družičkou je neľahkou no krásnou úlohou, preto sa ju snažte uchopiť čo najlepším spôsobom. Ak si myslíte, že na vašu svadbu potrebujete profesionálnu družičku, určite nás kontaktujte. Radi vám s celou svadbou pomôžeme a vy budeme môcť myslieť na zábavu a užiť si svadbu spolu s nevestou.