jesenna_svadba_biele_tekvice

Povedzte ,,ÁNO“ jesennej svadbe

Jeseň je farebná, pestrá a občasné lúče slnka sú ešte pomerne príjemné. Svadbu naplánovať na toto ročné obdobie vôbec nie je nevýhodou. Práve naopak! Jesennú svadbu je možné vyšperkovať do detailov. Na svoje si prídu hlavne romantické duše.

Pozvánky s jesennou tematikou

Ak milujete farby a nerada sa strojíte do jednoduchých, nevýrazných odtieňov, jeseň je pre vás ideálnym ročným obdobím na veľký životný krok. Už na pozvánke dajte vedieť, že svadba bude výnimočná a tematicky vhodne zladená. Svadobné oznámenia s dekoráciou stromov alebo v pestrých farbách sa stanú výnimočnými a nejeden hosť sa bude na tento zážitok tešiť.

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Miestnosť a výzdoba na jesennú svadbu

Ak ste rozposlali pozvánky v jesennej tematike, prispôsobte tomu aj výber miestnosti a výzdobu. Na svadbu romantického ducha by ste si mali vybrať pokojný priestor, z ktorého vyžaruje príroda. Ak sa obávate nepriaznivého počasia, pokojne zorganizujte svadbu vnútri. Drevené trámy, zdvihnuté stropy alebo kamenné obklady sa perfektne hodia k svadobnému prestieraniu. Jesenné dni sú čoraz kratšie, ale to nevadí. Využite to vo svoj prospech. Na steny svadobnej sály nainštalujte malé žiarovky, ktoré nechajte voľne visieť. Vďaka tejto štýlovej dekorácii sa budú vaši hostia cítiť ešte príjemnejšie.

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Jesenné dekorácie na stôl

Zakomponovanie prírodných zdrojov do svadobnej dekorácie vytvorí pestrofarebnú a hlavne pozitívnu atmosféru. Nechajte hostí pokochať sa jesennými vencami a dekoračnými misami z plodov, šípok, červených, žltých a oranžových listov, orechov, tekvíc, hrozna a jabĺk. Stoly skrášlite vrecovinou a čipkou, ktorých zemitá farba ladí s tými výraznými a dotvára prírodný vzhľad.

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Jedinečné menovky

menovky_pre_hosti_listy
Zdroj obrázku: www.pinterest.com
menovka_na_svadbu
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

Menovky pre rodinu a priateľov môžu byť len obyčajné papieriky alebo z nich môžete vykúzliť ozdôbku, z ktorej sa potešia. Námahou, ktorú ste vynaložili na ich výrobu, si uctíte každého svadobného hosťa, čo určite nezostane bez pochvaly.

Svadobná kytica s nádychom jesene

Kytica pre nevestu nemusí byť vôbec jednofarebná a fádna. Zmeňte ju použitím jesenných ruží alebo lúčnych kvetov na ďalší klenot, ktorý hrdo ponesiete k oltáru. Pre odvážnejšie dámy sú ako stvorené živé odtiene, ktoré budú ladiť so zvyškom outfitu. Pre nežnejšie krásky sa hodia pastelové farby v tónoch modrej, staroružovej, fialovej a béžovej.

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Svadobné fotografie s jesennou atmosférou

svadobne_foto_v_jesennom_parku
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Fotografie síce nie sú priamo dekoráciou počas svadby, ale spomienkami, ktoré si lepíme do albumov a svoje miesto si tam uchovávajú dlhé desaťročia. Jeseň je práve vďaka výnimočným svadobným fotografiám najobľúbenejším obdobím sobáša. Či už z pohľadu mladomanželov alebo ostatných svadobčanov sú farebné svadobné fotografie v prírode naplnené láskou a nabité pozitívnou energiou. V prípade nechceného dažďa nezúfajte, energické fotografie s ťažkým sivým nebom, dáždnikom a správnym oblečením budú jedinečné ak do nich spolu so šikovným fotografom dokomponujete príbeh.

Zhrnuli sme vám niekoľko tipov na jesennú dekoráciu. Dúfame, že sme boli inšpiráciou a vaša svadba sa bude pýšiť len tými najlepšími prívlastkami a pochvalami zo strany hostí, na ktorých vám záleží.

Ďalšie pinšpirácie na jesennú svadbu nájdete na našom Pintereste

Bude vás zaujímať aj: Farebná jesenná svadbaInšpiratívna jesenná svadbaŠaty pre družičky na jesennú svadbu

Jesenna_svadba
Zdroj obrázku: www.pinterest.com