bielo_fialova_kytica_na_jarnu_svadbu

Slniečko nás prebúdza zo zimnej nostalgie a pokiaľ je vaša jarná svadba v dohľade, je najvyšší čas poobzerať sa aj po kvetinkovej výzdobe a s ňou súvisiacich detailoch. Ak ste ju samozrejme počas dlhých zimných večerov zatiaľ nezvládli. Ako si teda oživiť jarnú svadbu, aké kvietky sú už v rozkvete a čo dokonale podčiarkne svieži závan jari vo vzduchu a jarného vánku vo vlasoch? Dnes sme si zobrali na mušku svadobné kytice, nabudúce to bude jarná svadobná výzdoba.

kvety_na_jarnu_svadbuZdroj obrázku: www.pinterest.com

Jarné kvietky na jarné svadobné kytice

Konvalinky – jemné zvončeky vo svadobnej kytici

Sú príma, sú medzi prvými a pôsobia tak nežne vílovsky. Svadobná kytička z konvaliniek je ako stvorená na jemnučkú jarnú svadbu pre nevestu v štýle lesnej víly.

konvalinkova_jarna_kytica

Zdroj obrázku: www.pinterest.com

Tulipány – svadobne biele kytice z tulipánov

Dnešné tulipány už zďaleka nie sú také fádne ako si ich pamätáme z čias dávno minulých. Rôzne farby, tvary a veľkosti odhaľujú nenápadnú krásu aj týchto jarných kvietkov ako stvorených pre jednoduchú svadobnú kyticu na jarnú svadbu. Ak máte radi Holandsko a jeho nekonečné farebné záhony tulipánov, preneste si pár z nich aj na vašu svadbu na jar.

tulipanova_jarna_svadobna_kytica

Zdroj obrázku: www.pinterest.com

Frézie – voňavučké voňavé svadobné kytice

Milujete vôňu frézií? Ak ich zakomponujete do vašej svadobnej výzdoby a jarnej svadobnej kytice, prevoňajú vám celú svadbu. U nás sú natoľko obľúbené, že sme ich dokonca chceli nosiť aj na sebe. :) A to nielen vo svadobnom účese či družičkovských náramkoch, ale aj voňavo bez odkvitnutia. :) Vôňa Gucci Rush 2 ich zosobnila dokonale.

jarna_kytica_frezie

Zdroj obrázku: www.pinterest.com

Ranunculy – nežne rozprávkové kytičky pre nevestičky

Poznáme ich hlavne zo svadobných časopisov a blogov v zahraničí, pritom iskerník je bežný kvietok aj u nás. Nahusto naskladané okvetné lístky točiace sa okolo stredu a vytvárajúce bohatý vrstvovitý vzhľad okrúhlej takmer uzavretej guľky v rôznych pastelových, ale aj výrazných farbách dokáže rozžiariť jarnú nevestu.

ranunkulus_jarna_kytica_pinterest

Zdroj obrázku: www.pinterest.com

Pivónie – obrovsky romantické nevestovské kytice

Pokiaľ plánujete svadbu v štýle vintage, na pivonky by ste určite nemali zabudnúť. Nádherné veľké loptičky pôsobia bohato a pritom tak nežne. Spravia objem, nafúknu priestor a samy o sebe môžu byť centrálnym kvetom vašej jarnej svadobnej výzdoby.

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Ruže – tradične princeznovské svadobné kytice

Ak stále nedáte dopustiť na ruže a svadbu bez nich si neviete predstaviť, aj na jar môžete siahnuť po nich. Nepreberné množstvo odrôd a veľkostí je už k dispozícii počas celého roka, hoci ruže sú pôvodne letným kvietkom.

Aby vaša jarná svadobná kytica ladila nielen s vašimi šatami, ale aj kvetinkami v ostatnej svadobnej výzdobe, inšpirujte sa aj tipmi ako môže vyzerať vaša Jarná svadobná výzdoba z jarných kvetov.

 

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.