planovanie_svadby_po_svojom

Plánovanie svadby nie je len obdobím skoordinovania osobných tajných želaní vášho veľkého sna. (Hoci to je na ňom to najviditeľnejšie.) Je to tiež obdobie, počas ktorého odhalíte mnohé vaše skryté vlastnosti – lepšie i horšie. Hoci každá budúca nevesta je iná a niektoré nepociťujú žiadne vedľajšie účinky vyvstávajúce z plánovania svadby, mnohé na sebe objavia týchto 9 (ne)čakaných charakteristík.

planovanie_svadby_po_svojom
Zdroj obrázku: www.dottyvintageweddings.co.uk

1. Skutočne vám nesmierne záleží na svadobných servítkach

Bodkované, kvetinkové, plátené, damaškové, s čipkou…príliš veľa možností a žiadna jasná odpoveď? Dobrou správou je, že naozaj nemusíte stráviť hodiny a hodiny v tichej meditácii rozhodujúc o tomto kľúčovom detaile. No ak by ste predsa len chceli investovať čas do kúska látky zabezpečujúceho hygienu hostí pri stole, môžete. :o) Lebo pri svadbe na detailoch záleží.

svadobne_servitky
Zdroj obrázku: www.angelicweddingcreations.co.za

2. (Ne)beriete veci osobne

Vaša priateľka sa nemôže zúčastniť vašej rozlúčkovej párty, nakoľko práve vtedy jej sestra oslavuje narodeniny. Cítite sa odmietnutá a je vám do plaču? Iste, máte právo myslieť si, že sestra vašej priateľky bude mať ešte mnoho narodeninových osláv, kým vaša rozlúčka so slobodou je len jedna. Vy sa len práve cítite trochu senzitívne. A je to v danej chvíli pochopiteľné.

3. Nie ste taká zručná ako ste si mysleli

Videli ste na Pintereste úžasné obrázky ručne robených svadobných oznámení, menoviek či aranžmánov? No spraviť si ich vlastnoručne nie je až také jednoduché ako sa na prvý krát zdalo? Je to normálne, hand-made svadba je časovo i zručne náročná vec.

Hand_made
Zdroj obrázku: www.crafthubs.com

4. Vaša práca s tabuľkami je vysoko profesionálna

Kedykoľvek ste mali používať Excel na plnenie pracovných povinností, vyvádzal vás z rovnováhy. Ale keď dávate dokopy svoj svadobný plán či rozpočet, ide vám to od ruky ako nikdy predtým. Skrátka, objavujete svoju profi tabuľkovú stránku a prichádzate na to, na čo všetko je také svadobné plánovanie dobré :o).

5. Strávite s mamou na telefóne hodiny

Bez toho, že by ste si to uvedomovali. Nechať sa zhltnúť svadobným vírom informácií je prekvapivo jednoduché. Funguje to nejako takto – zavoláte mame a potom sa náhle zotmie, ste hladná a vôbec netušíte, na čom konkrétnom ste sa vlastne dohodli :o). Na kvetoch? Zasadacom poriadku? Možno a možno aj nie.

Čítajte aj: Svadobná mama a svadobné plánovanie

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.