vianocny_vecierok_vyzdoba

Stále váhate, či sa vám investícia do vianočného večierku oplatí? V dnešnej uponáhľanej dobe online stretnutí počas celého roka ešte viac ako inokedy. A vďaka správnemu prostrediu, vhodnému programu a skvelému menu, ktoré vám na váš vianočný večierok zabezpečí Belassi Café & Restaurant Bojnice, si ho užijete spolu so všetkými zúčastnenými a so všetkým, čo k tomu patrí.

Belassi_vianocna_vyzdoba

Práve neformálne prostredie vianočného večierku predstavuje ideálnu príležitosť osobne stretnúť tých, na ktorých počas roka nemáte čas či prebrať neustále odkladané veci. Bližšie spoznať spolupracovníkov aj klientov a na základe toho im pomôcť vyriešiť ťažkosti, poskytnúť lepší servis, porozumieť ich zmýšľaniu, odhaliť ich priority a ciele… To všetko a ešte oveľa viac vám umožní atmosféra vianočného večierka, ktorá možno odhalí aj nové podnikateľské príležitosti. Spoznať ľudí mimo rokovací stôl či pracovné prostredie určite nie je na zahodenie. Obzvlášť, keď sa celý rok odohráva len v mailoch, na telefóne či na cestách.

Poctite si všetkých, na ktorých vám záleží, náležitým spôsobom. Zorganizujte pre nich skvelý vianočný večierok v BEST WESTERN PLUS Hotel Belassi Bojnice. Pomôžeme vám pripraviť event na úrovni, ktorý podporí vašu firemnú kultúru a pozdvihne kredit vašej spoločnosti ešte vyššie.

vianocny_vecierok_vyzdoba

Vianočný večierok bez starostí v BEST WESTERN PLUS Hotel Belassi Bojnice

Pri organizácii vianočného večierku v hoteli BEST WESTERN PLUS Hotel Belassi Bojnice sa nemusíte obávať starostí s organizáciou. O zákulisie sa postaráme za Vás.

  1. Poskytneme priestor – Belassi Café & Restaurant ako aj ubytovanie pod jednou strechou BEST WESTERN PLUS Hotel Belassi Bojnice je Vám k dispozícii podľa Vašich požiadaviek
  2. Pomôžeme s organizáciou – zariadime organizačné záležitosti súvisiace s recepciou a ubytovaním Vašich hostí
  3. Postaráme sa o skvelé menu – navrhneme, prispôsobíme, zrealizujeme moderné a chutné menu podľa Vašich preferencií
  4. Obohatíme program – o zaujímavé vstupy podľa Vášho gusta či darčeky podľa Vašich požiadaviek
  5. Ponúkneme i doplnkové služby – pre čo najvyšší komfort

Vy len zadajte svoje požiadavky a príďte si to užiť. BEST WESTERN PLUS Hotel Belassi Bojnice je ideálne miesto pre váš firemný večierok akéhokoľvek zamerania.

vianocny_vecierok_slavnostne_menu

Bude vás zaujímať: Kde zorganizovať firemný večierok

vianocny_vecierok_program

Ako môže vyzerať váš vianočný večierok?

firemne-vecierky-belassi

Pre bližšie informácie a rezerváciu vianočného večierku:

Kontaktujte Hotel Belassi Bojnice

Údaje označené * sú povinné

Snažíme sa zabrániť spamu. Prosíme, napíšte výsledok:

Poskytnutím Vašej e-mailovej adresy súhlasíte s jej použitím na reklamné účely Družička.sk - na zasielanie Newslettera, prípadne noviniek. Viac informácií o bezpečnosti údajov nájdete tu

Svoj súhlas môžete, samozrejme, kedykoľvek odvolať.