nevesta_a_zenich

Ženíchove myslenie je často maskované za ironické poznámky, udivené pohľady a nepríčetné pritakávanie. Často nerozlúštiteľné, mystické sféry môžu nechať mnohé budúce nevesty na pochybách, či jeho pohyby očí, otváranie úst či gestikulácia sú z ich strany dešifrované správne. Tak napríklad: Keď 2x žmurkne, musí to znamenať, že sa mu kvety páčia? Ten úškľabok do strany je určite znakom, že s mojím výberom šiat na predsvadobnú večeru nesúhlasí…. Aby sme nevesty od mylných interpretácií uchránili, pozreli sme sa ženíchom pod klobúk a overili, čo si naozaj myslia či o čom rozmýšľajú.

nevesta_a_zenich
Zdroj obrázku: www.belleandchic.com
  1. Neviem čítať myšlienky. Jednoducho mi povedz, čo mám robiť.

Pokiaľ vy sa domnievate, že on ako ženích jednoducho preberie iniciatívu a zavolá napríklad cateringovej spoločnosti, on nemá ani potuchy, že toto je to, čo od neho očakávate. Nie je totiž ani jasnovidec, ani svadobný koordinátor. Ušetrite si nevyhnutný výbuch zlosti a jednoducho mu jasne vysvetlite, čo po ňom žiadate. Keď Vás miluje, urobí to. :-)

 

  1. Moju rozlúčku so slobodou naplánujú moji družbovia

Jeho priatelia mu pripravia rozlúčkovú party rovnako dobre ako vám vaše družičky. Je to tak fér. Nakoniec, je to jediný čas, kedy bude stredom pozornosti, inak sa všetci budú točiť hlavne okolo vás. A nakoľko vždy robí to, čo mu prikážete, dovoľte mu vyraziť si jeho spôsobom, s jeho priateľmi aspoň tentokrát. Napokon, rozlúčka so slobodou je len jedna :-).

 

  1. O akej farbe to hovoríš?

Chcete po ňom, aby si zaobstaral doplnky v mentolovej, azúrovej či púdrovej ružovej? Alebo váhate nad snehobielym, slonovinovým, krémovým či smotanovým základom? Neriešte to so ženíchom. Preňho je to len biela. Iné odtiene palety Pantone rozoberajte radšej s družičkami.

 

farebna_paleta
Zdroj obrázku:gpsdecors

 

  1. Je reč o mne? Stále som tu.

Skúšky svadobných šiat, účesu, make-upu, stretnutie s floristkou, fotografom…plánovanie svadby je pre nevestu najnáročnejším obdobím. Pokiaľ svadbu plánuje vo vlastnej réžii a popri práci, ženích sa môže počas tohto pol či roka cítiť zanedbaný a nepotrebný. Hoci ste mu 100x povedali, kam idete, čo robíte a prečo je to také nevyhnutné pre vašu spoločnú svadbu, nebude tomu rozumieť. Takže mu hoďte návnadu zakaždým, keď o ňu požiada, hoci by malo ísť len o predstieraný záujem z jeho strany.

 

  1. Majú tie šaty únikový otvor?

Keď vás zbadá vo svadobných šatách, nielen, že si bude myslieť, že vyzeráte ako bohyňa, on zároveň bude vizualizovať, ako vás čo najjednoduchšie a najrýchlejšie z nich dostať :-). Všetky tie malinké gombičky a šnurovačky vyzerajú na priveľa práce, preto sa nečudujte, keď sa ženích opýta na zrýchľovací suchý zips :-).

 

svadobne_saty
Zdroj obrázku: www.pinterest.sk

 

Ak máte aj vy tipy na uľahčenie komunikácie medzi Venušou a Marsom, podeľte sa o ne v KOMENTÁROCH. Určite tým pomôžete mnohým :-).

 

Inšpirované: www.marthastewartweddings.com