deky_pre_svadobcanov

Po prvej časti vhodné doplnky pre zimnú svadbu pokračuje ďalej.

8. Priesvitný svadobný dáždnik

Ochráňte si svadobný účes a make-up dáždnikom. Priesvitný navyše vyčaruje ilúziu, že sa bozkávate v snehovej guli :-) . A svadobné fotografie budú mať jedinečný ráz.

 

svadobny_daznik
Zdroj obrázku: www.weddingpartyapp.com

9. Pohodlné i farebné svadobné topánky

Sobáš v interiéri samozrejme môžete vydržať vo vysnívaných princeznovských črievičkách, no svadobné fotenie v zasneženej krajine pre vaše pohodlie a hlavne zdravie radšej absolvujte v niečom teplejšom a praktickejšom. Na druhý deň sa vám poďakujú nielen vaše nohy, ale aj iné orgány :-). Pokiaľ sa vám podarí zohnať zlaté či trblietkavé, bude to bonus, ktorý si však môžete vyrobiť aj vo vlastnej dielni.

 

svadobne_cizmy
Zdroj obrázku: www.weddingomania.com

 

Bude vás zaujímať: 10 tipov ako si vyzdobiť svadobné topánky 

Pokiaľ sa z vysoko štýlovo-pragmatických dôvodov rozhodnete počas zimnej čľapkanice vymeniť vysoko-opätkové črievičky za pohodlné, teplé a nepremokavé čižmy (nie je reč o bagandžiach :-)), môžete tak urobiť s prehľadom aj zaujímavou farebnosťou, určite aj inou ako neprakticky snehobielou. Čo tak červené? Okrem pohodlia poskytnutého vašim nohám dodajú aj originálnosť vašim svadobným fotografiám a v nepriaznivom počasí vám ich všetci budú závidieť.

 

10. Ženíchov oblek

Zimná svadba je tá pravá príležitosť pohrať sa s jasnými farbami aj v prípade ženíchovho outfitu. Váš ženích jednoznačne nesplynie s prostredím v tmavo burgundskom saku či s károvanými doplnkami, ihličnatým pierkom alebo zaujímavým šálom a klobúkom.

 

11. Zladené zimné družičky

Hnedá kožušina a strieborné šaty vytvoria skvelý zimný svadobný look aj vašim družičkám. Ale kľudne aj im môžete pridať trochu farby, jemnosti a romantiky využitím inej farebnej palety.

 

druzicky_v_zime
Zdroj obrázku: www.colincowieweddings.com

12. Domáci miláčik na svadbe

Nezabudnite na najlepšieho priateľa človeka. Ak máte domáceho miláčika, ovenčite ho slávnostným vencom a spravte si s ním aspoň zopár fotografií, pokiaľ nie viac.

 

13. Biele deky pre všetkých

Ak ste natoľko odvážni, že aj zimnú svadbu – sobáš, chcete absolvovať v exteriéri, postarajte sa, aby vám nezamrzli hostia, prípadne ich úsmev :-), napríklad pomocou vhodných prikrývok. Samozrejme korešpondujúcich s farebnou schémou celej svadby.

 

deky_pre_svadobcanov
Zdroj obrázku: www.emotionday.com.br

Ktoré sú vaše zimné svadobné favoritky? Dajte nám vedieť v KOMENTÁROCH.

 

Čítajte aj: 13 x vhodné doplnky pre zimnú svadbu – časť 1.