druzicky_na_svadbe

Čo vás ako družičku ešte čaká okrem prvej päťky úloh, ktorej sme sa venovali v 1. Časti? Nasledovné:

 

6. Menej obľúbené úlohy družičky

Naučíte sa byť menej sebecká a viac obetavá, nakoľko ako družička budete musieť robiť viac vecí, ktoré nemáte rada, ako napríklad nekonečné usmievanie sa na 1000 fotografií, tancovanie s družbami aromatizovanými tequilou či inou silnou (ne)omamnou látkou alebo príhovor na rozlúčkovej večeri.

druzbovia
Zdroj obrázku: www.friartux.com

 

7. Byť družičkou je vynikajúci dôvod na nové šaty a rozmaznávanie sa

Na trošku pozitívnejšiu nôtu – ako lepšie by ste mohli ospravedlniť nekonečné trávenie času výberom šiat a úpravou vlasov a make-upu, ak nie svadbou svojej priateľky? Užite si túto pasáž spolu s ňou a okrem povinností sa aj zabavte.

 

8. Aj družička môže zažiariť

Svadba je aj priestor pre družičku, ako zažiariť. Pozícia družičky vám totiž dáva šancu robiť nielen to, čo vám nerobí radosť, ale naopak aj to, v čom ste dobrá či dokonca výnimočná. Možno ste kreatívna a môžete pomôcť pri hand-made tvorení, pokiaľ ste organizovaná, môžete pomôcť s prípravou zoznamov a harmonogramov, pokiaľ sršíte humorom, môžete sa postarať o program večera, či byť neveste dokonalou psychickou oporou.

druzicky_na_svadbe
Zdroj obrázku: www.invitesweddings.com

 

9. Svadobný víkend ako mini dovolenka alebo poriadna šichta

Ak sa vám podarí zabaliť družičkovské povinnosti skôr ako váš pobyt v mieste svadby, môžete si zvyšok víkendu užiť po svojom. Zvlášť, ak cestujete do novej destinácie. No stať sa môže aj pravý opak, a síce, že po zvládnutí všetkých povinností, ktoré nevesta na vás deleguje, sa budete cítiť ako po nočnom dennom záťahu na najvyššie obrátky.

 

10. Nezabudnuteľné zážitky družičky

Či sa potknete cestou k oltáru alebo sa nevesta zmení na klbko nervov (Bridezilu) či pretancujete noc s družbom s lookom Brada Pitta, akékoľvek zážitky vás na vašej družičkovskej ceste postretnú, vždy budú neopakovateľné a nezabudnuteľné. Preto nahoďte správny uhol pohľadu a vychutnajte si každú situáciu, nech je akákoľvek.

druzicky
Zdroj obrázku: www.engagethebride.com

A aké skúsenosti máte vy? Podeľte sa s nami v KOMENTÁROCH.

A pokiaľ zatiaľ žiadne, no čaká vás úloha družičky s ktorou potrebujete pomôcť, obráťte sa na našu Profi Družičku :) , ktorá vám rada nielen poradí.