Hotel_The_Grand_Viglas_01

Nadišiel ten deň. Deň D. Pokojnú noc vystriedala nervozita a v hlave plno otázok: „Je všetko pripravené?, Čo ak sa pokazí počasie a nebudeme sa môcť fotiť v prírode pod rozkvitnutou čerešňou?, Dúfam, že nebude v meste zápcha a nebudem ešte na obed sedieť u kaderníčky!“ Určite je tých otázok u každej nevesty viac než dosť, no práve preto je veľmi dôležité vybrať si také miesto svadby, v ktorom sa všetky pochybnosti vytratia a Vy sa nielen dobre vyspíte, ale si svoj svadobný deň aj poriadne a hlavne pokojne užijete.

Hotel_The_Grand_Viglas_01

Poďte s nami prežiť jeden z takýchto dní na zámku Vígľaš. Na mieste, kde sa o nič starať nemusíte, pretože Vám so všetkým s radosťou pomôžu a pripravia podľa Vašich predstáv.

Je ráno, Vy sa prebudíte v jednej zo zámockých komnát pod baldachýnom v blízkosti sály, kde sa koná Vaša svadobná hostina a cestou na chutné raňajky môžete sledovať, ako personál prestiera stoly a aranžujú kvetinovú výzdobu. Po raňajkách Vás už bude čakať v jednom z našich salónikov kaderníčka, ktorá Vám pripraví vysnívaný účes a následne vizážistka, ktorá nalíči nielen Vás, ale aj Vaše družičky. Počas celej doby je pri Vás fotograf, ktorý sa snaží zachytiť každý detail pre nezabudnuteľné spomienky. Na Vás však už netrpezlivo čaká vyobliekaný ženích, aby Vás konečne uvidel v nádherných svadobných šatách ako svoju princeznú. Začalo pršať? Nevadí. Nádherné historické interiérové priestory s rôznymi maľbami na stenách a stropoch, vitrážami či repliky zbraní Vám na fotkách dodajú kráľovský šmrnc.

Hotel_The_Grand_Viglas_02

Vyšlo slniečko a pomaly prichádzajú Vaši svadobní hostia, pre ktorých je pripravené pred obradom občerstvenie na zámockej terase. Starejší usmerňuje hostí do sály, kde o pár minút prebehne svadobný obrad. Je na Vás, kde vyslovíte Vaše „ÁNO“. Na výber máte z dvoch rytierskych sál či kaplnku, v ktorej sú okrem cirkevných obradov povolené aj civilné obrady. Za zvukov orgánu zaznie svadobný pochod a všetky oči hostí sa upriamia na Váš príchod.

Hotel_The_Grand_Viglas_03

Po skončení obradu prebiehajú gratulácie a fotenie s hosťami na vnútornom nádvorí zámku. Samozrejme Vás neobíde ani spoločné fotenie, po ktorom Vás privíta pri vstupe náš tím, ktorý sa o Vás bude počas celej svadobnej hostiny starať.

Zapálené sviečky, hudobný podmaz, dokonalá výzdoba, sladký candy bar, nasvietená sála, naliaty prípitok, pripravené predjedlo. Všetko pripravené načas, aby sa svadobná hostina mohla začať. Po kulinárskom zážitku Vás čaká už iba zábava do rána bieleho, ktorú môžete ozvláštniť rôznym programom, napríklad aj šermiarskym vystúpením či výukou historických tancov.

Hotel_The_Grand_Viglas_04

Čo poviete, viete si aj Vy takto predstaviť Váš svadobný deň? Kolektív Hotela The Grand Vígľaš**** je tu pre Vás!