Zasnuby_na_zamku_Viglas-5

Povedať vzájomné „áno“ v svadobný deň pred zrakmi viacerých ľudí má veľký význam. No povedať to prvé „áno“ len jednému človeku má osobité čaro. Ruku na srdce, ktorá z nás nesníva o nezabudnuteľných zásnubách, o príbehu, ktorý sa navždy vryje do pamäte dvoch ľudí? Okrem toho, s ukázaním toho najkrajšieho prsteňa na svete svojim kamarátkam budete určite vystavená otázkam typu: „ako to prebiehalo?“ a Vám neostane nič iné, ako sa so svojim príbehom zveriť aj im.

Zasnuby_na_zamku_Viglas-4

Zasnuby_na_zamku_Viglas-3

Tento článok však nepatrí ženám, ale mužom, ktorí chcú, ale nevedia ako na to :-) Poskytneme Vám pár rád a inšpirácií, ktoré Vám pomôžu túto chvíľu uskutočniť.

Zasnuby_na_zamku_Viglas-1

Zasnuby_na_zamku_Viglas-2

 

Čo poviete na to, zobrať svoju polovičku na víkendový pobyt, kde by Vás pri príchode čakala fľaša kvalitného vína, lupene roztrúsené na posteli a v skrini zavesené šaty pre princa a princeznú? Pred zámkom by na Vás už čakal koč, ktorý Vám ukáže čarovné okolie zámku. Následne by ste si oddýchli a zrelaxovali v súkromí v zámockom wellness. Krásny večer začnete romantickou večerou pri sviečkach, po ktorej Vám čašník odovzdá obálku, v ktorej bude napísané, aby ste si obliekli šaty a aspoň na jednu noc sa stali našim princom a princeznou na zámku Vígľaš.

Zasnuby_na_zamku_Viglas-5

Prechádzku zámkom oblečení v nádherných dobových šatách ukončíte v jednej z našich rytierskych sál, kde si za zvuku klavíra môžete napríklad zatancovať spolu na svoju obľúbenú pieseň. Čaro zámockej atmosféry si budete môcť so svojou princeznou vychutnať aj na nádvorí zámku, kde už bude pripravené obrovské srdce z lampášov. Práve tam sa naskytne tá správna chvíľa, vziať jej dlane do svojich a …. (pokračovanie si už každý domyslí).

Zasnuby_na_zamku_Viglas-6

Toto je len jeden z príbehov, ktorý môžete u nás zažiť. Možností je veľa, stačí kontaktovať našu svadobnú manažérku, ktorá Vám s celým priebehom zásnub rada pomôže.