zvierata_na_svadbe

Niektoré pretrvávajú, iné sa vracajú, ďalšie sa zmenia… každopádne, vždy je tu niečo, do čoho sa dokážeme zamilovať a chceme to mať (nielen) na svojej svadbe. Tu je 15 z tých svadobných trendov, ktoré, hoci v miernych obmenách, vždy dokážu zaujať.

 

1. Zvierací svadobní hostia

Sú skvelí, pretože sa im zavďačíte oveľa ľahšie ako (ne)ľudským hosťom :o). Ak plánujete svadbu v lete a v záhrade, zvierací spoločníci vám ju určite dokážu vhodne spestriť.

 

zvierata_na_svadbe
Zdroj obrázku: www.wedding-dogs.com

2. Svadobné hashtagy

Sú nenahraditeľní pomocníci pri Instagramovej komunikácii vašej svadby online publiku. Ak zvolíte správne, môžete sa stať hviezdou večera nielen vo vašej svadobnej sále.

 

3. Zoznam svadobných darov

Neoceniteľný ochranca pred niekoľkonásobnými zaručene (ne)praktickými domácimi nevyhnutnosťami vám dokáže ušetriť miesto a svadobným hosťom starosti. Pri vhodnej organizácii je to nenahraditeľný pomocník pre všetkých.

Bude vás zaujímať: 9. tipov, čo (ne)darovať ako svadobný dar – časť 1.

 

4. Svojky so snubným prsteňom

Pochváliť sa zásnubným prsteňom nikdy nebolo jednoduchšie a akceptovateľnejšie. Ak ste už o svojom novom stave oboznámili najbližších, smelo s ním na sociálne siete. No aj tu platí: všetko s mierou.

 

snubny_prsten
Zdroj obrázku: www.benarijewelers.com

5. Rôznorodé šaty pre družičky

Vynikajúca možnosť, ako nechať vyznieť krásu každej z nich a zároveň im dopriať pocit pohodlia. Nie každá predsa vyzerá atraktívne v akomkoľvek (vý)strihu. Len si dajte záležať na tom, aby šaty družičiek spolu ladili, hoci budú každé iné.

pastelove_saty_pre_druzicky
Zdroj obrázku: www.wed7.com

6. Milé svadobné detičky

Ak máte tú možnosť, určite si na svadbu nejaké zaobstarajte. Nosič prstienkov či dievčatko s lupienkami vo svojich svadobných outfitoch sú jednoducho neodolateľní za každých okolností.

 

deti na svadbe
Zdroj obrázku: www.blog.qcweddings.com

Čítajte aj: Prečo pozvať deti na svadbu? – Časť 1.

 

7. Kvetinové korunky pre nevesty

Na nevestinom závoji vyznejú nežne a romanticky. Doladené ku svadobnej kytici budú tou správnou čerešničkou na torte :o).

svadobna_vyzdoba_Viglas
Zdroj obrázku: The Grand Vígľaš

 

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.