darcekovy_kufrik_pre_druzicku

A zaručene sa hodia aj na Stužkovú či inú oslavu

Deň D je za rohom a vaša rola družičky v plnom nasadení sa stáva realitou. Takže pokiaľ si už balíte družičkovské šaty a topánky, nezabúdajte ani na družičkovské nevyhnutnosti, ktoré vám umožnia preplávať dňom bez trapasov, prípadne ich aspoň zmierniť.

kabelka_pre_druzicku
Zdroj obrázku: www.puckwedding.com
  1. Náhradné šaty pre družičky

Bez ohľadu na to, či ste so svojimi pôvodnými svadobnými šatami pre družičky spokojná, alebo len ohľaduplne plníte želanie nevesty, náhradná róba, hoci menej honosná či viac pohodlná, je vhodným plánom B pre prípad, že by ho bolo potrebné využiť napr. v dôsledku znečistenia, oliatia, zatrhnutia, pokazeného zipsu, zmoknutia… alebo aj dobrého skutku, ak sa uvedené stane inej družičke či neveste samotnej.

v_com_na_svadbu_ako_host
Zdroj obrázku: www.theperfectpalette.com
  1. Svadobné topánky pre družičky do zálohy

Po úvodných oficialitách, keď sa svadobná party rozbieha a vaše nohy začínajú pociťovať diskomfort spôsobený otlakmi či inými neželanými zbytočnosťami, vkĺznite do niečoho pohodlnejšieho, čo vám umožní vychutnať si svadobnú zábavu naplno. A flirtovanie s tanečným parketom bude hneď lákavejšie.:o)

Bude vás zaujímať: Svadobné topánky

  1. Svadobné doplnky pre družičku

Doplnky k šatám, niečo na zahriatie počas chladnejšieho večera, šperky a dostatočne veľká kabelka, ktorá pojme všetky nevyhnutné drobnosti nielen osobnej potreby, ale aj družičkovskej pomoci neveste, určite nezabudnite.

doplnky_pre_druzicku
Zdroj obrázku: www.polyvore.com
  1. Papierové vreckovky dôležitý detail na svadbe

Vreckoviek nikdy nie je dosť. Či už na slzy dojatia na rozlúčkovej party, na tradičnej odobierke od rodičov, priamo na sobáši alebo pri lúčení s hosťami deň po svadbe, na úpravu make-up u či ratovanie rozliateho vína, vreckovky sa vždy zídu.

  1. Náplasti na otlaky – svadobná nevyhnutnosť

Keď príde na ubolené či otlačené nohy svadobčanov, mať po ruke náplasti je viac ako žiadané. Nemyslite preto len na seba, ale aj na nevestu, ostatné družičky, svadobné mamy, kamarátky…a buďte pripravená urobiť dobrý skutok kedykoľvek. Veď náplasti sú maličkosti, ktoré vás veľmi nezaťažia po žiadnej stránke, zato v prípade núdze dokážu uľaviť naozaj dôsledne.

naplaste_proti_bolesti_do_topanok
Zdroj obrázku: www.aliexpress.com
  1. Obrázky svadobného účesu a líčenia

Pokiaľ sa aj vy ako družička chystáte k nevestinej kaderníčke a vizážistke, ktoré ste vopred nemali možnosť vyskúšať, obrázky požadovaného účesu a líčenia vám situáciu určite uľahčia. O to viac, pokiaľ svadbu absolvujete v zahraničí a čaká vás dohováranie sa v cudzom jazyku.

Zároveň sa touto malou prípravou vyhnete zbytočnému zdržaniu ako vás, tak aj všetkých ostatných. Veď vo svadobný deň času nie je nazvyš.

  1. Družičkina kozmetická taštička

Hoci sa na úvod dáte upraviť profesionálom, mať po ruke vlastné obľúbené a praktické kozmetické kúsky nie je na škodu. Rýchla úprava make-upu bodne kedykoľvek pred sobášom či počas večera, navyše upravovať nevestu je práve družičkina starosť.

darcekovy_kufrik_pre_druzicku
Zdroj obrázku: www.onefabday.com

 

  1. Nabíjačka na telefón pre svadobné spojenie

Máte pred sebou dlhý deň s množstvom družičkovských povinností, preto je dobré mať istotu, že váš neodkladný mobilný pomocník má dostatok šťavy aj mimo nápojového bufetu, prípadne, že mu ju môžete kedykoľvek doplniť. Takže, keď vás nevesta požiada o pár fotozáberov či krátke video navyše, budete jej môcť bez obáv vyhovieť.

  1. Predlžovačka – užitočná pomôcka predsvadobných príprav

Pretože zásuviek na žehlenie oblečenia, fúkanie či kulmovanie účesu a zároveň nabíjanie fotoaparátu nikdy nie je dostatok, určite všetkých predčíte a zároveň znížite dávku stresu v miestnosti, ak zo svojej príručnej batožiny vytiahnete tohto technického pomocníka.

usmiate_druzicky
Zdroj obrázku: www.showerella.com
  1. Družičkina pozitívna svadobná nálada

Bez ohľadu na aktuálnu situáciu, ako družička nikdy nezabudnite myslieť pozitívne. Ste to práve vy, kto potrebuje nevestu podporovať a podržať, nech by sa dialo čokoľvek. A vo svadobný deň dokonca oveľa viac ako kedykoľvek predtým.

Želám vám pohodové balenie a zábavu bez starostí :o).