jarna_svadobna_vyzdoba_createfindadmire.tumblr.com

Marec bol kedysi nielen mesiacom knihy, ale aj prvým jarným mesiacom, kedy sme nadobro dávali zbohom zimným čižmám, kabátom a teplým svetrom a zbierali podbeľ, púpavu a bahniatka. Dnes je to síce s marcovým počasím skôr aprílové, no nakoľko život je zmena, treba to brať pozitívne a tešiť sa na slnečnejšie zajtrajšky. A to nielen, čo sa počasia, obliekania či stravovania týka, ale aj plánovania jarnej či letnej svadby :). A preto sme pre vás zozbierali pár rozkvitnutých inšpirácií na jarnú svadbu. (P)Inšpirujte sa prosím.

Jarné svadobné kytice

Svadobné kytičky na jarnú svadbu sú rozvité, farebné, voňavé… a dokážu vás rozžiariť ako slnečný jarný deň. Stačí vybrať si váš obľúbený kvet a farbu a malé umelecké dielko je na svete. Nakoľko možností je viacero, svadobným kyticiam sa povenujeme detailnejšie v ďalšom kvetinkovom článku.

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Svadobná výzdoba na jarnú svadbu

Jar nás láka do záhrady, na čerstvý vzduch a za experimentmi. Nebojte sa ich ani v prípade vašej jarnej svadby. Inšpirácie hľadajte hlavne v ročnom období a prírode, ktorá je vždy najlepšou múzou. Pri jarnej výzdobe svadby využite konáriky a zakvitnuté vetvičky čerešní, bahniatok či zlatého dažďa, ktoré môžete namiesto kvetinových aranžmánov naaranžovať do váz na stoly či do priestoru alebo aj na svadobný obrad. Ak ich ozvláštnite drobnými detailmi, svadobný look bude netradične dokonalý. Pokiaľ rozmýšľate nad kvetinovými aranžmánmi, ich jedinečnosť umocnite zaujímavými nádobkami, napríklad vedierkami, etažérmi či vtáčími klietkami. Jarné tulipány krásne vyniknú aj voľne položené na stoloch či len tak v štíhlej váze.

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Jarné svadobné detaily

Drobností na ozvláštnenie vášho jarného svadobného dňa je neúrekom. Niekoľko zaujímavých sme pre vás objavili aj my.

Ozvláštnite svadobnú výzdobu napríklad rozkvitnutou lúkou vo vtáčích klietkach či zavretou v tortovým poklopom. Živá kvetinka na servítke vdýchne svadobnej výzdobe nádych jari a nežné jarné kvietky v klopách pánov rozžiaria aj mužnú časť svadobnej posádky. A čo tak obdarovať hostí semienkami či sadenicami vašej obľúbenej rastlinky? Následne môžu pozorovať ako im bude rásť a pripomínať si váš veľký deň neustále.

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Svadobná torta so živými jarnými kvetmi

Sladká bodka na záver svadobného menu doladená k celkovej výzdobe svadby oživená živými kvetmi zožne úspech už pri úvodných fanfárach. Ak sa obávate živých kvetov na svadobnej torte, siahnite po novinke – zmrazených kvetoch alebo umelých či marcipánových. Šikovná cukrárka určite nebude mať problém s napodobením reálnych tvarov. Akurát chuť a vôňa bude sladšia :).

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Rozkvitnuté cupcakes na svadbu na jar

Nechajte rozkvitnúť aj svadobné sladkosti. Svadobné cupcaky, mafiny či cake pops na sladkom svadobnom bufete zlaďte s ostatnými prvkami svadobnej výzdoby a určite s tortou. Takto vykvetinkovaný candy bar bude čerešničkou na torte svadobného zdobenia a bude radosť ho ochutnať.

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Farebná jarná svadba

Aká je vhodná farba na jarnú svadbu? Pokiaľ nemáte vo farebnej schéme celkom jasno, tu je niekoľko tipov, ako oživiť a zároveň zladiť svadobné dekorácie farebne. Jar je plná slniečka a farieb, takže pokiaľ po zime siahnete po niečom živšom, bude to prirodzené. Obľúbená svieža zelená či moderná mentolová hrajú na jar prím. Pokiaľ obľubujete teplé odtiene, siahnite po koralovej či ružovej v rôznej intenzite. Pastelové tóny vašu jarnú svadbu oživia a zároveň bude stále pôsobiť jemne ako jarná víla. Fialová je síce na ústupe, no ak milujete vôňu orgovánu, fialiek, frézií či ladné tvary hyacintov, nenechajte si ju vyhovoriť. Jemná fialková totiž prirodzene vždy patrila k jari. Ak sa neviete rozhodnúť pre správny odtieň, ombré či tón v tóne to istí :). Dokonca sa medze nekladú ani pri kombinácii farieb a farebné svadby už tiež nie sú žiadnym tabu.

Ak ste však pevným zástancom snehobielej svadby, aj vám jar praje. Konvalinky, tulipány, pivónie a mnohé iné jarné kvietky tiež začínajú od čistotu podčiarkujúcej bielej.

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Čo poviete, vybrali by ste si? Podeľte sa o vaše tipy v komentároch.

 

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.