Svadba v Rime, Anjelsky most a hrad

Bola by neskutočná škoda mať svadbu v Ríme a nemať z tejto jedinečnej udalosti kvalitné fotografie. Možno sa vám pri úvodnom plánovaní zdá, že fotiť zvládnete aj sami, prípadne vaši rodinní príslušníci alebo kamarát, však foťák v mobile má dnes už každý. Nenechajte sa však zlákať touto „výhodnou“ voľbou či ponukou zo strany najbližších. Svadobný deň a jeho atmosféra sa už nezopakujú a zachytiť ich profesionálne je predsa len niečo úplne iné. Zatiaľ nám dali za pravdu všetci, ktorí si ho dopriali. Šetriť na kvalitných fotografiách zo svadby sa skutočne neoplatí.

svadba v Rime fotenie na Anjelskom moste 1

 

nevesta v Rime

Poďte s nami do večného Ríma a okrem celoživotných spomienok si odneste aj  fotografie, ktoré ich nielen vám, ale aj vašim najbližším a všetkým, s ktorými sa budete chcieť podeliť, priblížia vždy, keď v nich zalistujete. A aké sú naše možnosti svadobného fotenia v Ríme?

Svadobné fotookruhy v Ríme

V závislosti od aktuálneho stavu pamiatok fotookruhy vždy upravujeme ad hoc, aby ste nemali na fotkách viac lešenia ako pamiatok :o). Orientačne však trasy môžu vyzerať nasledovne:

Malý peší okruh Rímom

  1. Anjelský most – Anjelský hrad – Pantheón – Námestie Navona

Zhruba hodinový okruh romantickými pamiatkami Ríma, ktorý môžete absolvovať peši a cestou z kostola sa popri uvedených monumentoch dostať na svadobnú hostinu do jednej z našich overených reštaurácií. Na Anjelský most s hradom v pozadí sa chodia fotiť mnohé nevesty, nielen naše, lebo táto silueta je skrátka výnimočne romantická. Milé malé námestíčko s Pantheónom ponúka zas iný rozmer, komornejší, zatiaľ čo rozľahlé námestie Navona s fontánou Štyroch riek a početnými umelcami dýcha rušnou atmosférou umeleckého veľkomesta.

 

Svadba v Rime, Anjelsky most a hrad

Rim - Piazza Navona 1

Veľký fotookruh Rímom autom

  1. Kapitol – Forum Boarium – Teatro di Marcello – Colosseo – Pomarančový sad ( Aventino) – Piazza Navona
  2. Anjelský most – Via Conciliazione  –  Pomarančový sad Aventino  – Colosseum – Piazza Navona

Na oba veľké fotookruhy je potrebné prenajať si transfer, ktorý sa postará nielen o presun, ale aj o parkovanie, aby ste sa naplno mohli venovať zážitkovému foteniu. V prípade dlhého okruhu, ktorý trvá 2 – 3 hodiny v závislosti od premávky a aktuálnej situácie, absolvujete viacero zaujímavých pamiatok v rôznych častiach Ríma. Snažili sme sa nakombinovať mix monumentov ako aj oáz zelene, rušnejších ako aj menej rušných ulíc a uličiek, aby ste si Rím vychutnali zo všetkých strán a okrem energeticky vyčerpávajúcich miest si aj trochu oddýchli a načerpali sily do ďalšieho spoznávania či oslavovania. Zaujímavé siluety pamätníkov, menej frekventované miesta, každopádne vždy plné pravej rímskej atmosféry, vôní a príchutí sa podpíšu nielen k vašim spomienkam, ale i na vaše (svadobné) fotografie. Vychutnávajte si ich preto naplno.

Svadba v Rime na Kapitole

svadba v Rime Anjelsky hrad 2

Fotenie v Ríme môžete absolvovať nielen počas vášho svadobného pobytu na tomto fascinujúcom mieste, ale kedykoľvek naň dostanete chuť. Ideálny darček na výročie sobáša, k narodeninám alebo len tak. Príležitosť sa vždy nájde a pekné fotky nikdy nie sú na zahodenie :o).

Tak do fotenia v Ríme :o).