palmova riviera pre druzicky a nevestu

Aj u vás sa schyľuje ku Dňu D a prípravy naň vás natoľko pohltili, že skôr ako o svadbe snívate o oddychu? Zrelaxujte na romantickej Palmovej riviére v Taliansku, rozlúčte sa so slobodou inak ako tradične a zároveň načerpajte sily do ďalšieho pokračovania svadobných plánovačiek. Ako na to?

palmova riviera diskoteka, rozlucka so slobodou

Rozlúčte sa so slobodou na Palmovej riviére

Hoci „rozlúčka so slobodou“ nie je veľmi pozitívne slovné spojenie :o), aj napriek tomu sa udomácnilo a možno napriek tomu sa oplatí tento event naplánovať a vychutnať si naplno podľa vlastných predstáv.

Dávno to však nemusí byť len prísne etiketová večera v nóbl reštaurácii, ani zakázaný úlet do sfér, v ktorých sa sami cítite nepohodlne a za ktoré sa neskôr budete hanbiť. Práve naopak, príjemný výlet s najbližšími priateľkami v peknom prostredí plnom úžasnej atmosféry dodá vašej rozlúčke veselší ráz :o).

S prípravami sa však určite netreba trápiť toľko ako so svadobnými, aby ste si situáciu ešte viac neskomplikovali, lebo to určite nie je cieľom. Rozlúčka so slobodou na Palmovej riviére môže byť bezstarostná a plná nezabudnuteľných zážitkov.

palmova riviera pre druzicky a nevestu

Rozlúčka so slobodou ako darček

Darček pre nevestu – pokiaľ ste v úlohe družičky a rady by ste vyčerpanej neveste pripravili príjemné relaxačné a zároveň zábavné prekvapenie pred svadbou, prípadne jej darovali zážitkový darček, rozlúčka so slobodou na Palmovej riviére zaručene nezapadne prachom. Presnejšie povedané, ani sa nestihne zaprášiť :o).

Darček pre družičky – ak ste v roly nevesty a rada by ste strávili plnohodnotný čas so svojimi družičkami a zároveň sa s nimi dobre zabavili, cesta na talianske pobrežie plné slnka, prímorskej atmosféry, rozprávkového jedla a dezertov ako aj zaujímavého programu spraví náladu všetkým zúčastneným. Užite si posledné slobodné bezstarostné chvíle pred svadbou.

palmova riviera rozlucka so slobodou slavnostne menu

Prečo rozlúčka v Taliansku?

Samozrejme, zaujímavých destinácií je plný svet, no Taliansko vždy bolo len jedno :o). A možno práve preto sme si ho tak zamilovali, lebo ponúka:

  1. Neopakovateľná atmosféra – od prírodných po historické atrakcie, kuchyňu, hudbu, nevynímajúc temperament…
  2. Len niekoľko hodín cesty – na krásne pláže nemusíte letieť cez pol sveta.
  3. Úžasné kulisy – plážové i mestské…všetky ideálne na neopakovateľné fotky s družičkami.
  4. Lahodná kuchyňa – Taliani sú gurmáni do/ od špiku kostí a rovnako srdečne obslúžia aj vás a vašich hostí.
  5. Romantická hudba – podnecujúca romantické emócie tiež patrí ku skvelému dňu.
  6. Skvelý program – o leňošenia pri mori či vo wellness, po aktívne aktivity – na diskotéke, nákupoch, na lodi…
  7. Rozlúčka bez starostí – presne taká, aká má byť.

palmova riviera rozlucka so slobodou netradicne auto

Aby ste si všetky užili pobyt bez starostí, zverte ich niekomu so skúsenosťami. Pre viac info čítajte a kontaktujte a dozviete sa viac.

A kde sa chystáte alebo ste strávili svoju rozlúčku so slobodou Vy? Podeľte sa s nami v KOMENTÁROCH.