Meridiana Bojnice Svadobná výstava 2020

Začiatok roka tradične znamená veľtržnú sezónu aj vo svadobnej oblasti. A nakoľko aj posledné Vianoce priali zásnubám, navštíviť inšpirujúce miesta nie je na škodu. Keďže aj ja som zas o rok viac zvedavá :o), rozhodla som sa inšpirovať na viacerých miestach, z ktorých vám postupne prinesiem infošky – pikošky, snáď aj pre vás rovnako použiteľné ako pre nás.

Ale poďme postupne, a teda, čo sa už stalo:

Svadobná výstava Moja jedinečná Handmade Svadba v Trnave

 

Handmade svadba Trnava

Jednu zamračenú januárovú nedeľu nám spríjemnila šikovná Simka z Manžetiek z Trnavy, ktorá nielen vyrába krásne doplnky, ale predovšetkým myslí ekologicky, nadčasovo a do budúcnosti a jej cieľom je ukázať, že aj svadba môže byť eko-rozumne ladená záležitosť. V hoteli Victoria v Trnave sa predviedli nielen krásne a zároveň šetrné šaty z príjemných organických materiálov od Zuzky z Yoora studio Bratislava , ale aj voskové obrúsky použiteľné ako darček pre hostí, ktorí ho môžu naďalej používať, z dielne FiBee Trenčín.

Yoora Studio svadba 2020 Trnava

handmade svadba 2020 fibee obaly

Zaujalo tiež mladé šikovné duo husle + gitara , ktoré spraví sobáš výnimočným, či netradičná naturálna výzdoba potulného prírodného kvetinárstva Černuška, ktoré sa sem vôbec nezatúlalo náhodou.

Komorné prostredie, príjemní ľudia, skvelá organizácia a sychravý deň bol hneď krajším :o).

Husle, gitara na svadbu 2020

Cernuska-kvetinarstvo-na-hand-made-svadbu

svadba na prirodno vystava Trnava 2020

 

Svadobná výstava v Hoteli Elizabeth v Trenčíne

  1. ročník už zabehnutej svadobnej show v historickom hoteli Elizabeth **** Trenčín ukázal, že je už naozaj zabehnutý a detaily vychytané.

Elizabeth Trencin

Zaujímavým bodom programu bolo napríklad viazanie svadobnej kytice naživo pred očami divákov. Skúsená floristka Evka Mošková, ktorá má kvetinky aj v krvi so svojím stoickým pokojom naaranžovala kyticu naozaj ako zo 7. Neba  :o). Názov svojho aranžérskeho salónu tak opäť odprezentovala ako sa patrí a do jej rúk by sme svadobnú výzdobu určite s rovnako bezstarostným pocitom vložili aj my.

moderná výzdoba svadba 2020

Svadobna vystava Trencin 2020 vyzdoba

svadobný stôl výstava 2020-Trenčín

Rozloženie po celom hoteli poskytlo možnosť ukázať priestorové možnosti na usporiadanie menších či väčších podujatí. Legendárne schodisko, na ktorom sa fotia nevesty odjakživa či historický nápis v skale podčiarkli charakter zariadenia so štýlom.

Na pódiu sa prestriedalo množstvo princeznovských svadobných šiat, vokálna skupina AcaPeople bola zaujímavou možnosťou na svadobný obrad, prezentácia kozmetiky a starostlivosti o pleť poskytla potrebné informácie nielen nevestám, ale aj družičkám, svadobným mamám a dámam všeobecne.  Na svoje si prišli aj milovníci sladkostí a netradičnej zmrzliny v podaní Fresh & Roll a skvelá moderátorka dala celému pódiovému dianiu správnu líniu, pričom jej trefné otázky pomohli poodhaliť zákulisie celého plánovania, a tým uľahčiť situáciu tím, ktorí sa rozhodli zobrať to celé do vlastných rúk.

Výstava svadba Trenčín 2020 - Evka Mošková

fresh and rool svadba Trenčín

 

Čo nás ešte čaká a odkiaľ sa prihlásime?

Svadobný veľtrh 2020 Incheba Bratislava

Už čoskoro – 07. – 08. Februára 2020 otvorí svoje brány najväčší svadobný veľtrh, ktorý už píše svoj 15. ročník. Spolu s medzinárodným veľtrhom kozmetiky Interbeauty pribrali do tímu tohto roku po prvýkrát aj Gentleman Expo, aby sa ani na pánov nezabudlo. Viac o veľtrhu na Inchebe sme písali naposledy a napíšeme aj najbližšie. A samozrejme, môžeme sa tam aj osobne stretnúť. :o)

Incheba Bratislava 2020

Svadobná výstava 2020 v Meridiane Bojnice

A aby sme nemali nielen pocit, že svadobné výstavy majú miesto len na západe, priamo v Bojniciach, neďaleko romantického zámku, v rezorte Meridiana budete mať možnosť vidieť a zažiť prezentáciu nielen štýlového priestoru v komplexnom areáli s kvalitným ubytovaním, bezproblémovým parkovaním či gurmánskym menu, ktoré samozrejme môžete aj ochutnať. Zíde sa tu vyše 20 kvalitných svadobných dodávateľov, priamo z prvej ruky sa dozviete, ako sa dá zorganizovať svadba na kľúč pod jednou strechou a ak sa zapojíte do tomboly, môžete vyhrať zaujímavé ceny a ešte zaujímavejšie zľavy. Píšte do diárov, štartujeme na Valentína :o).

Meridiana Bojnice Svadobná výstava 2020

 

Čo všetko váš čaká v Meridiane v Bojniciach, sa dozviete vo videu :o):

 https://www.facebook.com/Meridiana.Restaurant.Bojnice/videos/1396159410564082/

 

Na ktorom svadobnom veľtrhu či výstave ste sa zúčastnili alebo sa plánujete zúčastniť? Napíšte nám do KOMENTÁROV.