svadobná hostina v stodole

Vybrať ideálne miesto pre svadobnú hostinu nie je ľahkou úlohou. Tento náš výnimočný deň si vo svojej mysli značne idealizujeme a v našich predstavách je všetko dokonalé. Či sa jedná o svadobné šaty, koláče, kapelu alebo práve miesto, kde sa koná svadobná hostina.

Ako sa vraví, milión ľudí, milión chutí. To platí i pri výbere priestoru pre vašu hostinu. Niektorí preferujú honosné reštaurácie, iní sa nechajú strhnúť čarovnou atmosférou stodoly. Ak ste aj vy fanúšikom tej druhej varianty, rozhodli sme sa vám predstaviť niekoľko výnimočných priestorov z celého Slovenska.

Svadobná  hostina v stodole – Západoslovenský kraj

La Stodola

La Stodola sa nachádza v malebnej dedine Pobedim medzi Piešťanmi a Novým Mestom nad Váhom. Jej kapacita je približne 100 hostí a toto miesto sa zrodilo z lásky Ľubice a Ondreja, ktorí tu prvotne organizovali len svoju svadbu, no do priestoru sa veľmi zamilovali. A preto si povedali, že je škoda nepodeliť sa o tento priestor s ďalšími mladomanželmi.

Viac informácií nájdete na ich facebookovej stránke La Stodola.

 

Zdroj: La Stodola

Penzión Pálenica

Penzión Pálenica sa nachádza v meste Bernolákovo. Aj keď penzión je modernejším poňatím stodoly, nájdete tu klimatizáciu, wifi či krb, interiér má stále  nádych tradičnej atmosféry. Okrem dokonalého servisu, ktorým sa prezentujú, tu nájdete domácu kuchyňu a tím ľudí, ktorí zorganizovali už nejednu svadbu.

Viac informácií nájdete na ich webovej stránke.

Zdroj: http://www.penzionpalenica.eu/svadby-a-oslavy/

Ranch 13

Neďaleko mesta Trenčín sa nachádza Ranch 13, ktorý si získal veľkú obľubu nielen na organizovanie svadieb. Príjemná atmosféra, ktorá dodáva pokoj a pohodlie vašim svadobným hosťom spojená s romantickou stodolou. Okrem iného sa v blízkosti nachádza skutočný ranč a veľa vyžitia i pre tých najmenších svadobčanov.

Viac informácii nájdete na webovej stránke Ranch13.

svadobná hostina - Ranch13
Zdroj: www.ranch13.sk

Svadobná hostina v stodole – Stredoslovenský kraj

Stodola Gréta

Ak chystáte veľkú svadobnú hostinu, toto miesto je ideálne pre vás. Stodola Gréta sa nachádza na brehu Liptovskej Mary a má kapacitu až do 180 hostí. Toto miesto je ideálnym spojením liptovskej architektúry s moderným dizajnom. Vysoké stropy, mohutné trámy ozdobené svetielkami a výhľad na Liptovskú Maru, to všetko vám tento priestor prináša a na vás zostáva už len užiť si tu poriadnu svadobnú zábavu.

Viac informácií nájdete na KolibaGreta.sk

Zdroj: memo.sk

Stodola Zlatka

Stodola Zlatka sa nachádza len 7 km od mesta Lučenec, v dedinke Holiša. Okrem krásneho priestoru pre vašu svadbu poskytuje toto miesto aj ubytovanie pre 30 hostí. Ďalšou výhodou tohto miesta je nádherný areál, ktorý v sebe skrýva park, kde si môžete zariadiť svoj manželský obrad a vymeniť svoj manželský sľub.

Viac informácií na facebookvej stránke Penzión Zlatka.

Zdroj: https://www.fotosuchy.sk/

Svadobná hostina v stodole – Východoslovenský kraj

Stodolienka – U Hricka Restaurant

Toto na prvý pohľad dych berúce miesto sa nachádza v  Hanusovciach nad Topľou.  Stodolienka je súčasťou známej reštaurácie U Hricka. A podľa veľkého počtu recenzií môžeme povedať, že toto miesto je naozaj obľúbeným priestorom na svadobnú hostinu v stodole.

Viac informácií si môžete pozrieť na ich stránke U Hricka – Restaurant

Zdroj: https://www.facebook.com/uhricka

Stodola Zlatník

Ak snívate o svadbe na pokojnom mieste, ktoré je obklopené nepoškvrnenou prírodou, Stodola Zlatník je pre vás tou najlepšou voľbou. V 60 árovom areáli sa nachádza sad pre obrady, jazierko, detská časť a početné zákutia. Stodolu Zlatník nájdete v okrese Vranou nad Topľou a viac informácií na ich stránke Stodola Zlatník na Facebooku.

Stodola Zlatnik Vranov nad Toplou

Stodola Zlatnik Vranov

Samozrejmosťou je, že na našom krásnom Slovensku máme ešte desiatky ďalších čarovných priestorov, ktoré sú vytvorené z tradičnej stodoly. Bohužiaľ vám ich nemôžeme predstaviť všetky, ale veríme, že sme vám priniesli aspoň trošku inšpirácie. A vďaka nej si budete vedieť predstaviť i vašu svadbu v stodole.

Ak chcete mať svoju rozprávkovú svadbu naozaj bez starostí, neváhajte využiť našu službu Profi Družička Rady sa postaráme o všetky starosti a váš komfort počas vášho veľkého a výnimočného dňa.

Autor článku: Marcela Tršková