Svadba na riviere, Taliansko

Leto, more, slnko… ak práve ležíte na pláži so svojím milovaným a je vám tak dobre, že vám napadlo, že by ste sa tu mohli aj zobrať :o), nie je to tak celkom nereálne. Svadba na pláži je dnes realizovateľnou príležitosťou na  možno menej tradičnú svadbu. V závislosti od destinácie to ani nemusí byť priďaleko, ani pridrahé. Kam teda za pekným morom, palmovými kulisami a legálnym sobášom platným aj na Slovensku? Prezradíme vám.

Grottammare piazza Kursaal

Palmová riviéra a svadba na pláži

Vydávať sa na piesočnatej pláži, fotiť v palmovej aleji, večerať pod hviezdami či plaviť na člne v rámci svadobnej cesty na ďalší deň, to je len malá ochutnávka z toho, čo všetko môžete na pláži talianskej Palmovej riviéry zažiť. Civilný sobáš s prímorskou atmosférou je navyše po právnej legalizácii platný aj na Slovensku. Či v malom alebo veľkom, na svadbu na Palmovej riviére sa môžete zbaliť bez starostí s jej plánovaním či o svadobných hostí, alebo aj so všetkým, čo k svadbe patrí. Rozsah závisí len na vás.

Svadba na riviere, Taliansko

 

Malá až veľká svadba na Palmovej riviére

Koľko najbližších si na oslavu vášho veľkého dňa pozvete, je rovnako vaše rozhodnutie. Či to budete len vy dvaja ( svedkov dodáme) alebo najbližší príbuzní, širšia rodina prípadne aj kamaráti, závisí od vášho rozhodnutia, v akom rozsahu chcete svadobný deň osláviť. Intímna alebo inkognito svadba vo dvojici nesie príchuť inakosti, zatiaľ čo malá svadba v kruhu rodičov a súrodencov urobí radosť nielen vám, ale aj vašim najbližším a najdrahším, pre ktorých predstavuje rovnako významný deň ako pre samotných snúbencov. No nemožno povedať, že veľká svadobná oslava pri mori nemá svoje čaro, lebo aj mega párty pri pláži, vo vidieckej usadlosti alebo luxusnej vile s dobrou partiou bude spomienkou na celý život.

Palmova riviera, sobas Agriturismo

Možností je niekoľko, každá má čosi do seba a zároveň vie byť jedinečná a nenapodobiteľná. S dobrým plánom a s nami si vychutnáte úplne každú :o).

Pre akokoľvek veľkú či programom nabitú svadbu sa rozhodnete, určite nájdeme vhodné riešenie. Kontaktujte nás pre bližšie info.