cokoladova_maska

Náš sladký májový čokoládový špeciál uzatvárame síce už po máji :o), ale zato dôsledne. A to kapitolou, kde všade okrem sladkého bufetu môžete čokoládu použiť. Takže pokiaľ ste sa ešte neprečokoládovali, pokračujte nielen v čítaní.

 

saty_pre_druzicky_cokoladove
zdroj obrázku: www.pinterest.com

Čokoládová masáž pre pôžitok kedykoľvek

Luxusná čokoterapia má omladzujúce účinky nielen z hľadiska navodenia pohody mysle, ale aj vyhladenia pokožky, celulitídy a detoxikácie. Že babrať čokoládu na celé telo je jej plytvaním? Je to uhol pohľadu a pokiaľ tento uhol prináša pozitívne výsledky, určite to nie je zbytočné.

 

cokoladova_masaz
zdroj obrázku: www.pinterest.com

Môže vás zaujímať: Čokoládovo-svadobný sladký bufet 

Čokoládová maska na tvár

Rovnako ako aplikácia čokolády na celé telo, aj jej pôsobenie na pokožku tváre a dekoltu prináša pozitívne účinky. Teda, pokiaľ si ju nezlížete skôr ako stihne zapôsobiť.

 

cokoladova_maska
zdroj obrázku: www.pinterest.com

Čokoládový kúpeľ nielen pred svadbou

A pokiaľ by vám aplikácia hriešneho pokušenia len na tvár nestačila, ponorte sa do nej celý. Vykúpať sa v čokoláde od hlavy až po končeky prstov je neopísateľný pocit, ktorý jednoducho treba zažiť či už v špecializovanom wellness zariadení alebo jednoducho doma vo vani. Receptov na čoko kúpeľ už vymysleli dosť, stačí len zasurfovať na vlnách Internetu, zaloviť vo vodách webových a potom zamiešať správne esencie v optimálnych pomeroch.

 

svadobne_doplnky_cokoladove
zdroj obrázku: www.pinterest.com

Čokoládovo-hnedá svadobná výzdoba

Že na svadbu je hnedá tmavá? Nemusíte hneď siahať po horkej. Mliečne a smotanové odrody majú tiež svoje čaro a spolu tón v tóne pôsobia veľmi elegantne. Samozrejme vždy závisí od priestoru, ktorý zdobíte, jeho členenia a farebnosti, ale pri správnom čoko dávkovaní dokáže byť táto kombinácia úžasne svadobná. V malých priestoroch  s tmavou opatrne, no zopár detailov určite nie je na škodu ani tu. A pokiaľ ste uvažovali nad čiernym variantom, no predsa len vám príde dosť ostrý, vyskúšajte smotanovo-hnedé riešenie. Je určite jemnejšie, teplejšie a s dávkou dobrej vône aj na zjedenie.

Vyskúšajte aj: Čokoláda a svadba – jednoznačne skvelá kombinácia 

 

Čoko svadobné doplnky

Či si v tomto prípade prepožičiate od sladkej fajnotky len farbu alebo aj doplnky pojmete doslovne čokoládovo, je len na vás. Čoko pralinky s vašou fotkou, menami či dátumom svadby ako darčeky pre hostí, medovníčky s čoko polevou ako menovky, čokoládová dóza plná praliniek rôznych tvarov, farieb a príchutí a mnohé iné čoko variácie budú čerešničkou na naozaj sladkej torte.

 

svadobny_cokoladovy_stromcek
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

 Užite si čokoládu tam, kde sa vám najviac žiada. Na zdravie a na krásu priatelia.:o)