Krásna pleť rovná sa zdravá pleť. A vy určite túžite byť v deň svojej svadby neodolateľne krásna, aby ste svojmu ženíchovi vyrazili dych. Hladká, bezproblémová pleť je dokonalý podklad pod profesionálny a prirodzene pôsobiaci mejkap. Na to, aby ste takúto pleť dosiahli, však musíte myslieť dostatočne vopred. Krása vychádza z vnútra a zdravú pleť môžete mať aj s pomocou kolagénu.

O pleť by sme sa mali starať priebežne, pomáha správne zvolená pleťová rutina s kvalitnou kozmetikou, ale tiež zdravá životospráva. Vyvážený jedálniček plný čerstvej zeleniny a ovocia, vitamíny, minerály, obmedzovanie škodlivých návykov ako je fajčenie či priveľa opaľovania – to všetko môže pozitívne vplývať na pleť. A ak do toho pridáte kvalitný prírodný kolagén, ešte väčšmi podporíte krásu pleti.

Kolagén tvorí až takmer 80% hmoty našej kože, je to esenciálna stavebná bielkovina, ktorá zabezpečuje pružnosť a pevnosť tkanív, vrátane pokožky. Keďže však naše telo vyrába kolagén v dostatočnom množstve len do určitého veku, vedci našli spôsob, ako si ho doplniť. Tým spôsobom sú výživové doplnky, získavané zo živočíšnych zdrojov. “Aby ste si takú krásnu tvár zachovali a nedošlo k rýchlej degradácii kolagénu, čo sa prejavuje zhoršenou kvalitou kože, nechtov, vlasov, ale i zhoršenou kvalitou nervovo-svalového tkaniva. Kolagén je potrebné konzumovať v akejkoľvek vekovej kategórii,“ vysvetľuje ortopéd MUDr. Vladimír Holoubek.

Kolagén z morských rýb alebo z vedľajších produktov dobytka výrobcovia štiepia na malé peptidy, pretože veľké molekuly kolagénu by naše telo nevedelo spracovať. V podobe peptidov, ktoré užívame vnútorne, to už možné je a takto prenikajú priamo do krvného obehu. Je však potrebné, aby mali správnu štruktúru a ideálne žiadne prímesi, ktoré by mohli komplikovať ich vstrebávanie.

Inca Collagen Produktova-foto

Preto sa výrobca českého kolagénu Inca Collagen spolieha na 100% čistotu a pri výrobe používa šetrnú enzymatickú hydrolýzu. Takéto štiepenie kolagénu z morských rýb zachováva prirodzenú štruktúru helisy a peptidy sú vďaka tomu bioaktívne. Inca Collagen neobsahuje príchute a arómy, je úplne čistý, v práškovej forme bez konzervantov a obsahuje až 3 typy kolagénov (typ I., II. a III.), ktoré sú pre ľudské telo dôležité. Prírodný a šetrne spracovaný kolagénový hydrolyzát ako je Inca Collagen môže na maximum účinkovať.

Ak teda hľadáte funkčný kolagén, aby ste mohli byť v deň svadby krásna a vo forme, Inca Collagen je skvelou voľbou. Účinky kolagénu na pleť sú pri dlhodobom užívaní viditeľné ako:

  • elastickejšia, pevnejšia pleť,
  • krajšia, hladšia a rovnomernejšia štruktúra pleti,
  • menší výskyt neduhov ako je akné, šupinky a suchosť pleti,
  • lepšia obnova a regenerácia pleti,
  • krajší tón pleti.

A popri tom samozrejme aj krajšie vlasy a nechty. Jednoducho, kolagénom ku kráse vo váš veľký deň!

Myslite na to, že to nejde z minúty na minútu. Tak ako zdravšie stravovanie sa na vašom tele pozitívne prejaví až o pár týždňov, aj kolagén by ste mali užívať aspoň 2-3 mesiace. Preto aj výrobca Inca Collagen odporúča kolagénovú kúru v trvaní aspoň 3 mesiace, stačí si každý deň nasypať vrecúško s práškom kolagénu do pohára, zaliať vodou a vypiť. U niekoho sa môžu účinky prejaviť už po krátkom čase, obvykle ale trvá aspoň 8-10 týždňov, kým to spozorujete. Skúsenosti zákazníkov Inca Collagen sú rôzne:

“Používam ho už dlhšiu dobu, pleť bez vrások, vlasy a nechty neuveriteľné, vrelo odporúčam.” Renáta Ružičková

“Kolagén som užívala a bol fakt úžasný, hneď som videla zmenu na pleti a pokožke.” Jaroslava Kravcikova

Skúste kolagénovú kúru Inca Collagen, tento 100% čistý prémiový produkt už presvedčil viac než 200 tisíc spokojných zákazníkov v Česku, na Slovensku a aj v zahraničí. To z neho robí dlhodobú jednotku na trhu a obľúbený produkt, ktorý milujú nielen budúce nevesty, ale aj športujúci páni, mamičky po pôrode či seniori. Pretože kolagén je bielkovina, ktorú potrebujeme všetci. Tak pre krásu, ako aj pre pohybový aparát, aby sme sa cítili celkovo fit.