prvy_tanec_theblog.qccareerschool.com

Prvý spoločný tanec mladomanželov je ako plesový valčík otvárajúci svadobnú zábavu slávnostným štýlom. A hoci to práve valčík byť nemusí, nakoľko je prvý, jedinečný a ostro sledovaný :), mal by vyznieť pompézne a náležite štýlu svadby a priestoru, v ktorom sa odohráva. Pri výbere vašej obľúbenej melódie berte preto ohľad nielen na seba, ale aj na ďalšie nezanedbateľné detaily, aby bol váš prvý mladomanželský tanec nezabudnuteľný.

prvy_tanec_theblog.qccareerschool.com
Zdroj obrázku: www.theblog.qccareerschool.com

Čo zvážiť pri výbere skladby na prvý tanec?

  • vaše a partnerove možnosti, schopnosti a talent – hudbu na mladomanželský tanec vyberajte hlavne podľa vašich predpokladov na pohodové zvládnutie tejto ceremónie. Nevravím, že prvý tanec je vhodné vynechať, no trápiť partnera nadmerne a zbytočne dlho, nie je práve to, za čo vám bude vďačný :).
  • stres v danej situácii – pokiaľ nepatríte medzi profesionálnych tanečníkov a vystúpenia pred publikom vám nie sú tak úplne prirodzené, motýliky v bruchu zaručene prídu. Veď na vás opäť bude pozerať celé svadobné publikum a dôkladne sledovať každý váš pohyb.
  • vôľu partnera – tancovať netradičné či moderne uletené, špeciálne nacvičené pre danú príležitosť, je ešte náročnejšie ako poprestupovať na mieste pri obľúbenom slaďáku. Nenúťte partnera do niečoho, na čo sa necíti, je to predsa aj jeho deň.
  • štýl svadby – garden party v light outfitoch si nežiada taký prísny kódex ako formálne typy osláv, nielen svadobných, preto dokonalý valčík pri záhradnom jazierku nacvičovať nemusíte. :)
    hudba_na_mladomanzelsky_tanec_violinandguitar.ca
    Zdroj obrázku: www.tanec_violinandguitar.ca
  • priestorové možnosti – kvôli tanečným kreáciám a ich náročnosti na veľký parket či vysoký strop
  • typ priestoru svadobnej oslavy – extravagantné choreografie v historickej zámockej sále nemusia vyznieť tak dobre ako v modernom hoteli.
  • publikum – hoci váš kreatívny tanček vo vašom šialenom prevedení sa vám môže nadmieru pozdávať, myslite aj na publikum, ktorému ho predvediete. Nie všetci ho totiž dokážu prijať s takým nadšením ako vy, čo vás môže v konečnom dôsledku po všetkej tej drine dosť sklamať. A vy predsa túžite po tom, aby boli z neho všetci nadšení a rozprávali o ňom ešte dlho po svadbe.

 Ako umocniť úvodný svadobný tanec?

  • načasovanie – vhodná načasovanie prvého tanca je tiež veľmi dôležité. Dnes sa už netancuje po svadobnej polievke, nakoľko deliť svadobné menu týmto spôsobom nie je najšťastnejšie riešenie. Vhodnejšie je nechať hostí odstravovať v kľude následne otvoriť tanečnú zábavu práve prvým mladomanželským tancom. S plným žalúdkom je predsa pohľad na svet aj na tanec krajší :).
  • dĺžka skladby – pokiaľ si vyberiete dlhšiu skladbu, nemusíte ju odtancovať úplne celú. Dajte si zahrať pasáž, ktorá je vaša najobľúbenejšia alebo po ukončení vášho predstavenia ju jednoducho ukončite, či pozvite do tanca rodičov.
    specialny_tenec_mladomanzelov_ericdress.com
    Zdroj obrázku: www.ericdress.com
  • efekty :)váš úvodný tanec môže vyznieť ešte grandióznejšie pri vhodnom osvetlení tanečného parketu či osvietení len vás dvoch. Aktuálne moderné je aj premietanie vášho loga či iniciál na tanečný parket, čo celú atmosféru ešte viac vygraduje.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.