Cubano Project Ples - Meridiana Bojnice ples 2019

 

Medzi radosti zimných mesiacov, ktoré potešia najmä dámy, okrem dobrej lyžovačky na horách, nepochybne patrí i plesová sezóna. Tohtoročná plesová sezóna sa v plnom prúde rozbehla pred pár dňami. Máte vybraný ples už aj Vy?

 

 

Plesy organizujú rôzne spoločnosti, športovci, rôzne reštaurácie, poľovníci či lekári. Výnimkou nie sú ani plesy na dedinách, benefičné plesy alebo plesy miestnych farárov. Líšia sa od seba formálnosťou, charakterom, ale aj typom zábavy. K horúcim novinkám posledných 3 rokov v končinách Hornej Nitry nepochybne patrí Cubano Project Ples, a to doslova horúcim – ide o kubánsky ples v rytmoch karibských tancov ako sú salsa, bachata či kizomba. A prečo ide o taký netradičný ples? Spýtali sme sa priamo manažérky Cubano Projectu, v čom vidí tento ples odlišný od ostatných.

 Cubano Project Ples - Salsa ples Bojnice

Už o necelé 3 týždne, v sobotu 2. Februára 2019 sa Meridiana v Bojniciach naplní po 3.krát nadšencami salsy, ktorí sa prídu zabaviť na ples. V čom vidíte úspech toho typu plesu a odlišnosť od ostatných plesov?

Baška: “Kapela zahrá úvodný tanec a do pol minúty sa naplní bez váhania celý parket, pozeráte na tých ľudí a vidíte tú radosť, to nadšenie, tú energiu. Začne ďalšia pesnička, páni uchmatnú dámu od vedľa a tancujú ďalej. Pozriete na parket o hodinu a nenájdete voľné miesto. To robí Cubano Project Ples výnimočným – tá komunita ľudí z celého Slovenska, ktorá si prišla užiť tento večer, túto jedinečnú noc naplno a vytancovať sa dosýta s ostatnými nadšencami karibských tancov.“

Cubano Project Ples - Meridiana Bojnice ples 2019

Cubano Project Ples – 3.edícia, s podnázvom „Mesto umelcov“ bude hosťovať vynikajúcu kapelu Dominika Titková & Friends na čele s energetickou speváčkou Dominikou. Nadšencov karibských tancov privedie do varu nielen na rytmy salsy, ale zabaví aj návštevníkov menej holdujúcim exotike a to komerčnejšie zloženým repertoárom.

O tom, že na jednom mieste, v jednu čarovnú noc sa stretne umenie, nás presvedčí i rýdzo slovenská hudba v podaní Poluvskej muziky, ktorá nenechá parket prázdny. Neodmysliteľnou súčasťou plesu je slovenský salsa DJ – IKO, známy od východu až po západ. Okrem tanečnej zábavy sa „salsisti“ môžu tešiť na animácie s IKO-m či známu Ruedu de Casino. Hneď na úvod plesu nás artistickí umelci potešia svojím umením – avšak toto bude prekvapením pre plesajúcich hostí. Čerešničkou na torte celej exotickej noci bude chutný catering, dezerty či miešané nápoje v podaní reštaurácie Meridiana.

Akí umelci sa zatúlajú na túto karibskú noc v zasnežených Bojniciach? Ak ste sa prichytili pri krútení bokov, tento ples je ten správny výber pre Vás na plesovú sezónu 2019.

My tam budeme tiež :o).

Meridiana Bojnice - Salsa ples 2019

Cubano Project - Salsa ples - Mesto umelcov

Cubano Project Ples 2019

Cubano Project Ples 1

Autor: Barbara Rendeková