popolnocny_svadobny_tanec_caribbeanbride.com

Okrem úvodného mladomanželského sóla otvárajúceho tanečnú svadobnú zábavu budete mať priestor na spoločný tanec aj po polnoci. Práve, keď sa vrátite v nových popolnočných šatách. Je to vhodná chvíľka ako sa nezamiešať do davu len tak, ale ukázať na obdiv svadobnú róbu č. 2 :-) a otvoriť v nej druhú časť svadobného večera, alebo skôr začínajúceho posvadobného rána. A pokiaľ ste si kvôli tradícii, etikete, rodičom alebo akémukoľvek inému dôvodu vašu obľúbenú skladbu neužili počas prvého tanca, tanec po polnoci je ideálnou príležitosťou, ako to napraviť. Takže smelo do toho. Kým sólo mladomanželov má nejaké pravidlá, ktoré sú už dnes o dosť miernejšie ako kedysi, popolnočný tanec už nemá vôbec žiadne :-). Azda okrem toho, že nevesta tancuje so ženíchom, teda by mohlo ísť aspoň čiastočne o tanec párový.

 

popolnocny_svadobny_tanec_caribbeanbride.com
Zdroj obrázku: www.caribbeanbride.com

 

Ak teda túžite po bláznivej choreografii, ktorú by vaši na úvod nezvládli a ženích tiež potreboval zopár podporných zahrievacích kôl (či už tanečných alebo pitných :-)), po polnoci to roztočte. V pohodlnejších šatách a topánkach to bude o čosi jednoduchšie.

 

Bude vás zaujímať: Ako vyberať mladomanželský tanec?

 

Ak práve naopak, po celodennom tréningu vo svadobných šatách a ihličkových črievičkách preferujete pomalší slaďák, zvoľte tento. Výber je skutočne len na vás dvoch.

Podčiarknuť dramatično či naopak romantiku vybranej skladby môžete vhodným svetlom na tanečnom parkete či premietaním iniciálok alebo svadobného loga na parket, steny či strop miestnosti. Pokiaľ priestor umožňuje aj iné efekty a vaše predstavenie má byť skutočne veľkolepé a jeho cieľom je uchvátiť a zároveň prebrať hostí, trénujte, investujte a užívajte si napríklad vystúpenie z farebnej voňavej hmly :-).

 

popolnocny_tanec_mladomanzelov_joywillgrow.com
Zdroj obrázku: www.joywillgrow.com

 

Tipy na popolnočný tanec mladomanželov

A tu je opäť pár praktických skladieb vhodných na tanec nevesty a ženícha po polnoci:

Do tancovania priatelia :-).

 

Vyskúšajte aj: Tipy na mladomanželský tanec