Toto leto bolo plné svadieb, krásnych neviest, kvetov, svadobných kytíc. Tak ako každá žena má svoj individuálny, vyhradený štýl, tak aj každá žena/budúca nevesta má vysnívanú svoju svadobnú kyticu. Keďže tento deň je ten najkrajší v živote každej ženy a dúfame aj jediný :), tento konkrétny deň :), tak každá z nás chce byť tou najkrajšou princeznou, a preto si treba vybrať najkrajšiu svadobnú kyticu na svete. Tu ich nájdete všetky aj s približnými cenami Svadobné kytice – ukážky stačí si len vybrať, ale pozor, tak ako každá sme jedinečná, tak aj kytica by mala byť jedinečná, a preto ak máte vysnívanú vlastnú predstavu tej Vašej svadobnej kytice, príďte k nám a my Vám vyčarujeme tú najkrajšiu svadobnú kyticu. Všetky kytice v našej ponuke boli robené pre konkrétnu nevestu.

Svadobná kytica Little Princess

Svadobna-kytica-Little-princess

Svadobná kytička Little Princess je úžasnou kombináciou ružovej a bielej. Drobnosť použitých kvetov je zvýraznená viacerými druhmi a podtrhnutá väčšími hlavičkami bielych ruží. Kytička sa hodí neveste, ktorá má rada sladké farby a chce sa stať aspoň na jeden deň princeznou.

Referenciu nájdete na: Svadba Little Princess

Svadobná kytica Paleta maliara

blog-svadobna-kytica-paleta-maliara

Úžasná, farebná, svieža, jarno-letná svadobná kytica z ranunculusu v troch farbách – ružovej, žltej, oranžovej, doplnená o biele frézie a trsové ruže viacerých farieb. Táto svadobná kytica je sama o sebe veľmi výrazná a veľmi pútavá. Odporúčame ju neveste, ktorá má rada farby a hravosť. Pierko pre ženícha je odvodené od svadobnej kytice.

Referenciu nájdete na: Svadba Farebná paleta maliara

Svadobná kytica Lúčna princezná

blog-svadobna-kytica-lucna-princezna

Trendy svadobná kytica viazaná do voľného romantického štýlu. Farby ako sú púdrová ružová, jemná lososová, biela, krémová, ružová sa nachádza v podobe alstromérií, campanule, ruží, lisianthusu, frézií, chryzantémy a waxfloweru.  Strapatý vzhľad dotvárajú listy ruscusu. Ukončená je krásnym úväzkom, vyzdobeným perličkami a spusteným do veľkej mašle (satén, čipka). Pierko pre ženícha má totožný look. Referenciu nájdete na: Svadba Lúčnej princeznej

Svadobná kytica Benátsky Karneval

( z umelých kvetov – ÁNO aj to je možné )

blog-svadobna-kytica-benatsky-karneval

Netradičná svadobná kytica z umelých kvetov, pierok, korálok. Použité sú výrazné farby a uviazaná je saténovou stuhou. Pokiaľ aj Vaša svadba bude poňatá v duchu masiek, karnevalu, tak táto kytička je to pravé pre Vás, ako pre našu nevestu, ktorej bola robená.

Referenciu nájdete na: Svadba Benátsky karneval

Svadobná kytica Candy Cymbidium

blog-svadobna-kytica-candy-cymbidium

Každá nevesta chce mať tú najkrajšiu svadobnú kyticu. Dôležité je ale aj to, aby samotná kytica ladila s nevestou a jej predstavami aj s typom šiat. Táto svadobná kytica vás urobí sladkou, čo viac si priať?

Pierko pre ženícha Candy Cymbidium nájdete na: Svadobné pierka

Referenciu nájdete na: Svadba Candy Cymbidium

Svadobná kytica Levanduľa Galérie Kvetín

blog-svadobna-kytica-levandula

Keď naša nevestička povedala, že chce svadobnú kyticu z levandule, tak som si pomyslela – konečne! Perfektné, môj najobľúbenejší kvet a určite aj mnohých z Vás, veď v jednoduchosti je krása a keď má levanduľa sezónu, treba to využiť. Majte aj vy na svojej svadbe v rukách voňavý levanduľový skvost.

Ako sami vidíte v týchto pár ukážkach, táto letná sezóna bola pre nás veľmi rôznorodá – pokiaľ ide o typ kvetov, ale aj typ svadobných kytíc, každá svadobná kytička bola “šitá” na mieru a našu komplet tvorbu si môžete pozrieť Svadobné kytice – ukážky, vedzte, že s našimi svadobnými kvetmi bude Váš svadobný deň ešte úžasnejší ❤

Kontaktujte Galériu Kvetín – rozprávkové kvetinárstvo

Údaje označené * sú povinné

Snažíme sa zabrániť spamu. Prosíme, napíšte výsledok:

Poskytnutím Vašej e-mailovej adresy súhlasíte s jej použitím na reklamné účely Družička.sk - na zasielanie Newslettera, prípadne noviniek. Viac informácií o bezpečnosti údajov nájdete tu

Svoj súhlas môžete, samozrejme, kedykoľvek odvolať.