Svadobná jesenná kytica

Farebné ročné obdobie, akým je jeseň, sa nesie v znamení jesenných farieb ❤ Využime tento krásny jesenný čas na svadbu v jesennom šate. Milujeme toto obdobie aj pre druhy kvetov, ktoré sa nám ponúkajú, farebnosť a tvary. Inšpirujte sa našou tohtoročnou prvou svadbou v jesennom duchu.

JESENNÁ FAREBNOSŤ NAŠICH SVADOBNÝCH KVETOV

Druzicka3
Zdroj obrázku: Galéria kvetín

Na takéto jesenné svadbovanie môžeme použiť kvety ako asclepias, banksia, astilbe, eryngium, germinky v rôznych farbách, eucalypthus, celózia, hypericum, chryzantémky v jesenných tónoch, echinacea atď., atď… :) Dôležité ale je, si dopredu rozhodnúť práve typy kvetov a ich farebnosť, aby nám proporčne, farebne a typovo vytvorili presne takú kyticu ako plánujeme. Svadobnú jesennú kytičku môžeme naaranžovať do malej, guľatej biedermaierky – vtedy treba zvoliť kvety, ktoré nie sú košaté a nevytŕčajú, skôr zvoliť kvety, ktoré sú hlavičkami na jednej úrovni alebo kríčkovitého vzrastu, prípadne zvoliť typ kytice, ktorý bude, ako ja hovorím, na voľnejší štýl – vtedy sa nemusíme báť rôznych “rozkokošených” :) kvetov.

JESENNÉ PIERKO PRE ŽENÍCHA, MALÉHO SVADOBČANA…

Svadba Farebná jeseň

Druzicka1
Zdroj obrázku: Galéria kvetín

Svadobné jesenné pierko pre udalosť akou je jesenná svadba má vždy svoj obrovský šmrnc. Je ako malý jesenný šperk, ktorý hrá farbami. Pri svadobnom pierku si vyberieme vždy nejaký hlavný kvet, poprípade nejaké drobnejšie a odvíjame sa od svadobnej kytice. Je veľmi dôležité, aby svadobná kytica so svadobným pierkom ladili. Prípadne ak máme aj družičky, tak aj ich kytičky nech sú urobené z vybraných kvetov, aké sú použité aj v svadobnej kytici a takto treba postupovať aj pri aranžmánoch na stoly, výzdobe kostola, poprípade slávobrány.

SVADOBNÁ KYTICA – JESENNÉ ČARO

Svadobná kytica Farebná jeseň

Druzicka2
Zdroj obrázku: Galéria kvetín

Najkrajším šperkom nevesty v jej svadobný deň je jej svadobná kytica. Ak sa svadba koná v jesennom čase, dúfam, že sme Vás inšpirovali a pokiaľ plánujete aj kvetinovú výzdobu sály a stolov, jesenné obdobie vám ponúka klenoty ako sú tekvičky, šišky, gaštany, šípky a keď si ich iba tak zľahka kde-tu porozmiestňujete na stoly, jesenné čaro sa stane dokonalým!

MILUJEME JESEŇ

 

Kontaktujte Galériu Kvetín – rozprávkové kvetinárstvo

Údaje označené * sú povinné

Snažíme sa zabrániť spamu. Prosíme, napíšte výsledok:

Poskytnutím Vašej e-mailovej adresy súhlasíte s jej použitím na reklamné účely Družička.sk - na zasielanie Newslettera, prípadne noviniek. Viac informácií o bezpečnosti údajov nájdete tu

Svoj súhlas môžete, samozrejme, kedykoľvek odvolať.