darceky_anjeli_1

Začiatkom Adventného obdobia okolo nás preletela zmienka o šitých anjeloch. Keď už leteli aj fotky, považovali sme to za znamenie :-) a s ním prišiel aj impuls nielen o Vianociach a s nimi súvisiacich darčekoch, ale aj o obdarovaní na svadbe. Lebo práve svadba je jednou z nosných príležitostí na rozdávanie šťastia.

darcek-pre-druzicku_anjel

Anjelici pre družičky

Nakoľko svadba nie je len o princeznách, ale aj o družičkách :-), ak si ako nevesta chcete svoje družičky – anjelov strážnych a pomáhajúcich, uctiť a poďakovať im za ich trpezlivosť, ochotu a súdržnosť, ktoré vám počas celých príprav a svadobného dňa preukazujú či ešte len budú preukazovať, darujte im niečo výnimočné. Anjelici z dielne SueArt Design sú stvorení nielen na poďakovanie a robenie radosti, ale hlavne na to :-). Malí, milí, prakticky kabelkoví, vždy originálni a robení ručne a srdečne zároveň vystihujú presne to, čo chcete svojim družičkám povedať. Pokiaľ to s vami ako s nevestou nemajú, nemali či ešte len nebudú mať ľahké, ochranná symbolika je tu na mieste :-).

anjeli_pre_druzicky_2

Darček šitý na mieru

Anjelov na mieru charakteru obdarovaných či vašej svadby je možné prispôsobiť farebnou schémou, materiálom, doplnkami či témou koloritu celej akcie. A to vôbec nemusí ísť len o vintage svadbu. Hoci vtedy môžete použiť anjelikov aj ako doplnky svadobnej výzdoby a naaranžovať ich na miesta družičiek alebo detičiek priamo pri stole.

Zároveň si môžete byť istá, že takýchto družičkových anjelikov nezoženiete nikde inde, sú robení len na vaše želanie a len pre vaše družičky, ktoré túto snahu určite ocenia a prepáčia vám vaše predsvadobné výstrelky či dokonca výbuchy rôznorodých nálad.

anjelici_darcekovi_3ja

Ak už na úvod tušíte, že ich pri plánovaní svadby potrápite, a preto si nie ste istá, či vaše požiadanie o družičkovanie prijmú, hoci je vaše želanie veľké, pribaľte im látkových anjelikov hneď k peknému pozvaniu do funkcie družičky. Ak ich počas spoločného svadobného plánovania zbadáte v niektorej kabelke, bude to pozitívne znamenie :-).

Originálni anjeli pre všetkých

Anjelikov tohto typu môžete darovať aj deťom na svadbe, svadobným maminám, najlepšej priateľke či sestre alebo iným, pre vás výnimočným ľuďom, ktorým by ste radi urobili radosť.

A pokiaľ ste v pozícii družičky vy, aj nevesta sa určite poteší anjelovi podľa jej vkusu, ktorý jej spraví spoločnosť nielen na svadbe, ale aj kedykoľvek po nej. Ak by sa vám zdal anjel primalý, k dispozícii sú aj iné zaujímavé kúsky s originálnym nápadom a jedinečným charakterom.

Látkoví anjelici od pani Zuzky zaručene potešia kohokoľvek. A to vôbec nemusia byť len Vianoce :-).

anjel_ako_darcek_3

Ak by ste mali záujem darovať či vlastniť anjelika zo šitej kolekcie, prípadne vás ako darček pre družičky oslovil, kontaktujte nás pre bližšie info. Lebo títo anjeli nie sú len na pozeranie :-).