adventny_kalendar

Ste v štádiu last minute darčekovania, no zdá sa vám neefektívne investovať do bezvýznamných vecí pásovej výroby, ktorých sú plné nákupné móla či internetové e-shopy? Pokiaľ chcete tohto roku prekvapiť svoju polovičku netradične a viac od srdca, tu je niekoľko sentimentálnych darčekov, ktoré váš partner neodmietne, práve naopak, vyvolajú v ňom pekné spomienky a úsmev na perách. Osobné (nielen vianočné darčeky zvládnete vyrobiť aj vo vlastnej dielni a dokonca aj na last minute.

Ak navyše vytvárate darčeky s deťmi, budete mať okrem kreatívnych pomocníkov aj oveľa zaujímavejšie finálne prevedenie a radosť pod stromčekom bude viacnásobná. :-)

adventny_kalendar
Zdroj obrázku: www.stylemotivation.com

 

  1. Knižka plná spomienok

Máte vstupenky na zápas, fotky zo spoločných aktivít alebo dokonca písané listy od partnera? Vytvorte z nich pamätníček ako sme si kedysi robili na škole a uchovajte si spoločné spomienky romantickým, a tak trochu vintage spôsobom.

 

  1. Lístky na koncert alebo vystúpenie

Naplánujte spoločný večerný program, ktorý sa vašej polovičke bude páčiť. Túži po nejakom koncerte, divadle ci vystúpení? Zaobstarajte vstupenky a nezabudnite ani na miesto v obľúbenej reštaurácii po evente – na predĺženie zážitku.

pamatnik
Zdroj obrázku: www.people-howstuffworks.com

 

  1. Džbán plný poznámok

Napíšte poznámky na každý deň nového roku a vložte ich do veľkého pohára, džbánu či vázy. Môže ísť o pekné výroky, mix spomienok či vlastnosti, ktoré na partnerovi milujete. Pripojte k nim kartičku s návodom na použitie a o každodennú zábavu (a to nielen jeho :-))máte postarané počas celého nasledujúceho roka.

 

  1. Séria „otvor keď“ listov

Pokiaľ pestujete vzťah na diaľku, zbystrite pozornosť. Napíšte sériu listov, ktoré bude partner otvárať, keď sa bude cítiť šťastný, smutný, osamelý… Pokiaľ ste už svoji, zvážte myšlienky o prichádzajúcich výročiach či míľnikoch v živote vašich detí.

 

dzban_spomienok
Zdroj obrázku: www.kerribradford.com

 

  1. Fotokalendár

Zoberte všetky tie úžasne spoty vašich spoločne strávených chvíľ a vytvorte si kalendár na vaše miery. Tento darček vám bude obom na očiach po cely rok. Skvelá príležitosť na pozitívne myšlienky podporujúce váš vzájomný vzťah.

 

fotokalendar
Zdroj obrázku: www.scrapwillage.com

 

  1. Víkendový únik mimo reality

Naplánujte si výlet, ktorý ste chceli obaja kedysi podniknúť. Zabookujte ubytovanie, cestu a aspoň jednu záujmovú aktivitu. Ak nemáte v pláne konkrétny termín, vygooglite si výhodný a navyše ušetríte.

 

  1. Zľavová knižka na obľúbené veci

Možno to znie všedne, ale kto by nemal rád knižku plnú zliav na obľúbené veci? Navyše, ak je personalizovaná a home-made priamo z vašej dielne. Môžete do nej zakomponovať kupón na večer vo dvojici, obľúbené domáce jedlo či dezert z vašej kuchyne, kôš vyžehlenej bielizne :-), bozk… Realizáciu necháme na vás, nakoľko vy viete najlepšie, čo váš partner obľubuje.

 

zlavove_karty
Zdroj obrázku: www.parentmap.com

 

Takéto darčeky pritom vôbec nemusíte darovať len na Vianoce, ale pri akejkoľvek príležitosti počas celého roka. Ak vás čaká výročie zoznámenia, randenia, zásnub či svadby alebo len jednoducho potrebujete podporiť váš vzťah, siahnite do kreatívnej zásuvky a tvorte. V dnešnej dobe všetkého a pritom ničoho osobného takýto darček určite padne na úrodnú pôdu.

Tak do darčekovania priatelia. Ešte stále stíhame :-).