Simona Hlavacova Manzetky.sk

Simona Hlaváčová zo Svadobné manžety.sk zabezpečí, aby boli presne podľa Vašich predstáv

Stánok s netradičnými svadobnými drobnosťami som si všimla na jednom z početných svadobných veľtrhov a veru nebol len na jednom z nich. A to bolo impulzom, ktorý mi našepkal, že zjavne pôjde o niečo zaujímavé, čo by sa mohlo hodiť aj vám. A veru nielen na svadbu, ale aj na mnohé ďalšie eventy. A na svadbu isto nielen pre hlavných aktérov, ale aj mnohých ďalších účastníkov.

A tak vznikol rozhovor s majiteľkou svadobných manžetiek Simi – Simonou Hlaváčovou z Trnavy, ktorej krásne svadobné maličkosti môžu spríjemniť aj vašu svadbu, či potešiť nejednu družičku, maminu, aj ženícha, ocina a iných. Inšpirujte sa aj vy, veď nápadov na darčeky nikdy nie je dosť :o).

Simona Hlavacova Manzetky.sk

Simi, prečo práve manžetové gombíky?

Rada  pozerám na manžetky ako na čerešničky na torte. Sú presne tým nenápadným detailom, ktorý dodáva štýl a dotvára vzhľad. A v ich jednoduchosti je tá krása. Zároveň ma ich svet fascinuje, pretože sú stále pre množstvo ľudí veľkou neznámou. :o) Spravidla sú manžetky súčasťou slávnostného outfitu a ja sa vždy tak veľmi teším, keď môžem byť takto súčasťou ich významného dňa, čo na mňa pôsobí veľmi pozitívne. Ešte viac sa teším, keď dostanem spätnú väzbu o tom, ako sa manžetky či zrkadielka páčili a potešili obdarovaných. Dodáva mi to veľa energie do života.

Svadobné manžety sa ku mne dostali veľmi prirodzene a ako také mi otvorili dvere do nového sveta. Môj život a prístup k nemu sa veľmi zmenil odkedy sa im venujem. Ja nie som taký ten klasický svadobný typ. Nikdy som svadbu neplánovala a nemám vysnené svadobné šaty. Zároveň je môj život kombináciou sveta korporátneho, podnikového a neziskového (ten je zo všetkých najťažší). Preto je pre mňa „svadbovo“ ako ríša zázrakov, tak očarujúca, krásna a inšpiratívna.

gombiky na svadbu otec nevesty (2)

Máš v ponuke aj mnohé ďalšie doplnky, povedz nám o nich niečo viac.

Áno, kopec ručne robených krásností. Všetko na svadobných manžetách sa dá personalizovať – pre pánov sú v ponuke okrem manžetových gombíkov aj tabatierky, otvárače na listy či zátky na fľaše.

Ženské srdce potešia krásne visiace náušničky, zrkadielka, háčiky na kabelky a brošničky. Nemôžem opomenúť ani netradičný darček pre novomanželov – dezertné lyžičky s ich iniciálkami alebo dátumom svadby.

Zákazník si môže vybrať z už vytvorených dizajnov (originál Nikkita) alebo dodajú vlastné – logá, nápisy, dátumy svadieb, fotky… fantázii sa u nás samozrejme nikdy medze nekladú.

Samotný dizajn, štýl písma a farby sa tak môžu dokonale prispôsobiť téme svadby (alebo narodeninovej oslavy či iného eventu). Družičky dostanú zrkadielka s ich menom, tatinko dostane odkaz na tabatierke a samozrejme nastávajúci dátum svadby na ľavú ruku  (ako sa hovorí, aby nezabudol :o) ) a na pravú mená snúbencov. Výsledný produkt je veľmi vkusný a romantický.

Poslušne hlásim, že pracujem na tom, aby sa ponuka ešte rozšírila.  Tovar na e-shope je na 100 % handmade a na tom sa nič nezmení.

namornicka kolekcia - manzetkysk

Čo musí zákazník dodať aby objednávka prebehla bezproblémovo? Ako dlho trvá dodanie?

V zásade je objednávanie veľmi jednoduché. Klient dodá texty a ja dodám grafiky, ktoré vždy schvaľuje.  Bez toho sa nevyrába. Výsledný produkt je tak na 100 % podľa predstáv nevestičky či ženícha. V prípade, že sa bude zalievať logo, ideálne je dodať obrázok v čo najvyššej kvalite či krivkách. Zabezpečuje sa tak, aby bola kvalita tlače čo najlepšia.

Dodanie vždy komunikujem na maximum 15 pracovných dní od schválenia grafiky, no spravidla to býva kratšie :o). Vyrába sa nárazovo, objednávky sa zbierajú. Vždy sa dá dohodnúť.

A čo kolekcie či sety?

Keď to poviem veľmi zjednodušene, tak keď všetok tovar dáme do jednotného dizajnu – máme z toho set. Čiže či chystáte Star wars alebo tyrkysovú svadbu s modrými sloníkmi – máme určite niečo aj pre Vás.  To je krásne na tom handmade svete, že dokážete človeku dodať tovar presne podľa jeho vlastných predstáv a preferencií.

Aktuálne je v ponuke očarujúci námornícky set (dokonalý na bielo-modrú svadbu) či folkový s kvietkami (to proste musíte vidieť :o) ).

namornicka kolekcia na svadbu - manzetkysk

Doplnky tohto typu však vôbec nemusia byť len na svadbu. Na aké ďalšie príležitosti ich klienti objednávajú či môžu objednať?

Samozrejme, častokrát sú to narodeniny, výročia či len tak z lásky. Taktiež sa na SM dajú nájsť aj prekvapenia na promócie či k narodeniu dieťatka.

Oslovujú ma aj firmy, ktoré vyberajú darčeky pre svojich biznis partnerov či klientov. To sú tiež veľmi príjemné spolupráce. Spoločnosti sa obzerajú i po zrkadlách či zátkach na víno.

A ešte sme neskončili. Pokračovanie rozhovoru už čoskoro.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.