Terasa_Belassi_01

Leto sa nám blíži a pekné počasie láka k posedeniam mimo múry interiérov ako aj oslavám rôzneho typu. Oslavovať však nemusíte len doma, kde si to navyše musíte väčšinou naplno odpracovať. :) V Best Western Plus Hotel Belassi Bojnice si môžete užiť oslavu so všetkým, čo k tomu patri, navyše bez stresu z plánovania či samotnej realizácie eventu. S prípravou vašej oslavy akéhokoľvek druhu vám pomôžeme od priestoru, cez menu, nápoje, základnú výzdobu stola, až po ubytovanie vašich hostí. Navyše na našej novej terase si môžete užiť aj čerstvý vzduch a najmenší i najmilší hostia sa môžu zabaviť v detskom kútiku či na záhradnom ihrisku.

Terasa_Belassi_01

Nová terasa v Bojniciach pre vašu rodinnú oslavu

Čerstvo zrekonštruovaná terasa Belassi restaurant Bojnice otvára výhľad na rozľahlú zakvitnutú záhradu, ktorú môžete nielen obdivovať, ale si ju aj užiť. Terasa má aktuálne zväčšenú kapacitu na 50 osôb pri sedení a do cca 80 osôb pri raute, takže vašu rodinnú oslavu rôzneho charakteru môžete skutočne plánovať vo veľkom. Navyše bez zvedavých pohľadov okoloidúcich, nakoľko celá terasa je situovaná mimo ulice, aj mimo dohľad reštauračných hostí.

S netradičným historickým múrom, elegantnými slnečníkmi a bohato zakvitnutými muškátmi je záhradná terasa za priaznivého počasia využiteľná od jari do Babieho leta. Situovaná východným smerom ponúka nádherné scenérie pri raňajkovej káve, príjemný tieň pri poludňajšom úpeku i pohodový večerný relax pri kvalitnom vínku. Vaša kulisa pre spoločné rodinné fotografie nemôže byť lepšia.

Terasa_Belassi_02

Detská párty s aktivitami

Oslavujú vaše ratolesti svoj veľký deň a váš domáci priestor nepojme všetkých pozvaných hosti? Radi vám pomôžeme vyriešiť i túto dilemu. Deti rôzneho veku isto poteší rozľahlý priestor či už v interiéri alebo exteriéri, nakoľko voľnosť pohybu im je prirodzená. U nás nemusia byt zavreté v jednej miestnosti, zato môžu naplno využiť svoj objaviteľský potenciál.

Od detskej stravy a stoličiek pre najmenších, cez samostatný detský kútik plný zaujímavých hračiek, až po vonkajšie ihrisko s preliezačkami či výbeh na terase a v záhrade, detská party alebo krstiny v Belasi restaurant nikdy nie sú nudné. Práve naopak. Pokiaľ plánujete aktívne aktivity s animátormi, naše priestory sú na to ako stvorené a obmedzovať sa naozaj nemusíte.

Terasa_belassi_03

Čokoľvek oslavujete, v Belassi Restaurant Bojnice ste vítaní.