svadobny_koordinator

Od zasnúbenia až po svadbu vás čaká krásna cesta plná nedočkavosti. Avšak netreba zabudnúť, že prinesie veľa únavy, nervového vypätia a riešenia drobností. Každá žena má vysnívanú predstavu o svojom veľkom dni a chce sa k nej čo najviac priblížiť. Preto sa treba rozhodnúť, či to zvládnete sama alebo zveríte do rúk profesionálov. Skúste si položiť týchto pár otázok, ktoré vám pomôžu vybrať si tú správnu možnosť.

svadobny_koordinator
Zdroj obrázku: www.wpic.ca

Kedy si najať svadobného koordinátora?

Dovoľuje mi rozpočet najať si profesionála?

Je to primárna a najdôležitejšia otázka. Ak takáto služba prekračuje vašu hraničnú sumu, nesnažte sa ju silou mocou posunúť. Taktiež si treba uvedomiť, ktoré elementy svadby sú pre vás najpodstatnejšie. Ak sa na vrchných priečkach zoznamu nachádza svadobný koordinátor, choďte do toho! Avšak ak je pre vás prioritnejšia svadobná cesta ako samotný obrad, investujte do nej.

 

Chcem mať svadbu bohatú na detaily?

Pri obrovskej vyšperkovanej svadbe je svadobný koordinátor priam nevyhnutný. Ak ale uprednostňujete jednoduchosť a túžite po menšej svadbe, nemusí byť až tak potrebný a s najväčšou pravdepodobnosťou to zvládnete aj sami.

Čítajte aj: Čo Vám uľahčí svadobné prípravy 

 

Mám náročnú prácu?

Plánovanie a organizácia udalosti akou je svadba si vyžaduje veľa času a práce. V prípade, že nemáte veľa voľného času, lebo ste profesijne, rodinne alebo inak vyťažená, zvládnuť niečo také by bolo priam nereálne. Pomoc by vás odbremenila od zbytočného stresu, ktorý by mohol znechutiť radosť na deň D.

 

svadobne_plany_v_koncoch
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

Plánujem s partnerom svadbu v zahraničí?

Takéto rozhodnutie môže byť zradné, keďže pravdepodobne nebudete fyzicky prítomná a nepoznáte lokálny trh, najlepšie a najvýhodnejšie služby alebo iné vychytávky. Dobré je preto mať svadobného koordinátora, experta na danú lokáciu, či už miestneho alebo odborníka na danú destináciu z krajiny, v ktorej žijete. Je už na vás, ktorú možnosť uprednostníte, aby bola vaša svadba v zahraničí vydarená a pohodová zároveň.

 

Predpokladám rodinné spory na svadbe?

Ak sa zvyknete s rodinou hádať, plánovač môže byť excelentný mediátor. Keďže vám pomáha robiť rozhodnutia, nemusíte príbuzných do organizácie zapájať. Takisto je to profesionál a s tým prichádza od členov rodiny istý rešpekt v otázke plánovania svadby a berú jeho rady a odporúčania vážnejšie.

 

Zmocní sa ma panika pri riešení svadobných detailov?

Ak neviete, kde začať pri plánovaní svadby a chytá vás úzkosť z toľkého vybavovania a riešenia, najlepšou možnosťou je pre vás svadobný koordinátor. Zbaví vás obáv a s prehľadom zvládne to, z čoho ste vy mali nočné mory.

Bude Vás zaujímať: Pohodový svadobný deň