AZUL_ples_small

Po niekoľkých zimných sezónach bez plesu je najvyšší čas oprášiť tanečné topánky, zaobstarať nové šaty a zažiariť na plesovej párty. Veď času na trénovanie tanečných figúr bolo viac než dosť, tak prečo ich konečne nepredviesť na tanečnom parkete?

Tentokrát si posvietime na ples na Hornej Nitre v Azul Aréne v Partizánskom. Ak ste o tomto zaujímavom mieste ešte nepočuli, je čas zoznámiť sa. Možno aj osobne, honosne – plesovo.

Azul Ples 2023 v Partizánskom

Azul Aréna je súčasťou 4-hviezdičkového komplexu Azul Hotel & Restaurant v srdci Partizánskeho. Veľkolepý priestor ponúka veľa možností rôznorodých spoločenských a kultúrnych podujatí, medzi ktoré plesy bez pochýb patria. No s prehľadom vám radi pripravia aj svadbu na kľúč, firemnú akciu či večierok, konferenciu i seminár a dokonca aj koncert, ktorých sa tu už tiež úspešne odohralo viacero.

AZUL Arena 1

Ale poďme plesať. Na januárovom Azul Plese, ktorý sa bude konať 21.01.2023 od 19:00 sa pod moderovacou taktovkou Mariána Čekovského predstaví on sám aj ako hlavný hudobný hosť so svojím komorným vystúpením. O zábavný večer sa okrem Čekyho pričiní aj kapela Funny Day, DJ Shuro potiahne zábavu do rána a o predtancovanie sa postará tanečná skupina Bailador z Partizánskeho.

Skvelá kuchyňa Azul Restaurant je samozrejmosťou a nebude chýbať ani zaujímavá tombola s prekvapeniami, ktoré nehodno prezrádzať. Skrátka, na Azul Ples je potrebné prísť sa pozrieť osobne.

Vstupenky v predaji dostanete na recepcia@azul.sk  / +421 918 464 222 / +421 38 762 7020.

Míňajú sa rýchlo, preto veľmi neváhajte.

Ak máte ďalšie otázky, kľudne volajte na uvedené čísla. Ak nie, značte do diára a zahájte plánovanie. Azul Ples sa určite oplatí zažiť naživo.