saty_pre_druzicku_fialove_kratke

Jesenná svadba ponúka na výber širokú škálu farieb, preto sa ani družičky vo farebnosti nemusia obmedzovať. Hoci aj veľký výber so sebou prináša starosti, nakoľko zladiť sa tak, aby ste ulahodili všetkým, predsa len býva o čosi náročnejšie ako riadiť sa len vlastnými predstavami. S troškou fantázie, tolerancie a zasadenia pre dobrú vec to však určite zvládnete.

saty_pre_druzicku_fialove_kratke

Zdroj obrázkov: Pinterest.com

Na čo teda dať pozor, keď si vyberáte šaty pre družičku na jesennú svadbu?

Ako vybrať jesenné šaty pre družičku

Šaty pre družičku vyberajte vrstvovito

Jesenné počasie je rovnako vrtkavé ako jarné, preto myslite aj na zadné dvierka a šaty pre družičky voľte spolu s nevestou už na začiatku tak, aby ste nezamrzli už pred sobášom. Materiál určený do letných horúčav nechajte odpočívať v skrini, radšej siahnite po niečom, k čomu jednoducho dopasujete top, ktorý zahreje, alebo kabát, ktorý bude vhodným doplnkom. Ak zvolíte strih, ktorý môžete obliecť rovnako na holé telo ako na blúzku, toto 2 v 1 vám umožní tešiť sa rovnako počas slnečného dňa ako aj počas chladného jesenného večera.

Profi_banner_dlhy

Šaty pre družičku prakticky

Adekvátnu dĺžku na šaty pre družičky oceníte najviac v jesennom daždi. Dlhé róby sú síce pôsobivé, no hýbať sa v nich býva občas problém, nehovoriac o ich zafúľaní. Midi dĺžka či šaty po kolená sú v takomto prípade viac ako praktické. Ak k nim doplníte elegantné čižmy, zachránite si pred vodou aj pančušky a pred prechladnutím celú družičku.

saty_pre_druzicku_jesenne

Zdroj obrázkov: Pinterest.com, Polyvore.com

Jesenná farebnosť a šaty pre družičku

Jeseň je farebne bohatá a pokiaľ jej prispôsobíte štýl a farebnosť celej svadby, zvoľte aj prírodne farebné šaty pre družičky. Nemusíte ísť hneď do krikľavej oranžovej. Aj zemité či sivé tóny vyniknú nežne a vhodné doplnky ich dokážu rozžiariť.

Bude vás zaujímať: Farebná jesenná svadba

Doplnky k šatám pre družičku

Šaty pre družičky si rovnako ako všetky ostatné žiadajú doplnky. Na jesennú svadbu sa však môžu trošku líšiť práve ich praktickým využitím. Bolerká, kabáty, saká, šály, štóly, dáždniky, členkové čižmičky či vysoké čižmy, to všetko môže šaty pre družičky vyzdvihnúť a zároveň družičku ochrániť pred nepriazňou počasia. Na jesennú svadbu preto voľte nielen ligotavé, ale hlavne praktické doplnky, ktoré vyzdvihnú a poslúžia zároveň.

banner_zmenaren_dlhy

Zadné vrátka pri výbere šiat pre družičky

Tak tieto by ste mali mať v zálohe nielen na jesennú svadbu. Náhradné šaty pre družičku nemusia byť také nákladné ako tie pôvodné, nejaké by však mali byť určite. Práve ony vám totiž poskytnú neoceniteľnú službu, keď to budete najviac potrebovať.

Vyskúšajte aj:  Svadobný dáždnik ako nevyhnutný doplnok 

Inšpirácie na jesenné šaty pre družičky

 

Zdroj obrázkov: Pinterest.com, Polyvore.com

Našli ste svoje favoritky? :o) Napíšte nám o nich v komentároch.      

Vyskúšajte aj: Inšpiratívna jesenná svadba / Jesenné svadobné kytice / Jesenné svadobné dekorácie